Mergi direct la conținut »
VIDEO EXCLUSIV/ Dani Oțil se retrage din televiziune? ”Vreau să fiu bogat, acum sunt sărac”
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > VIDEO EXCLUSIV/ Dani Oțil se retrage din televiziune? ”Vreau să fiu bogat, acum sunt sărac”

VIDEO EXCLUSIV/ Dani Oțil se retrage din televiziune? ”Vreau să fiu bogat, acum sunt sărac”

Dani Oțil se retrage din televiziune? După 10 ani la cârma matinalului Antenei 1 și doi de când s-a lansat în afaceri, vedeta TV ne-a dezvăluit “planurile” sale de viitor. Spune că ia în calcul... pensionarea. Iar primul pas în direcția asta pare să fi fost făcut: retragerea de la show-ul de talente “X Factor”.

De Ana Maria Păsat,

Dani Oțil va împlini 38 de ani în august, e foarte departe de vârsta legală de pensionare, însă muncește de atât de mult timp, că a ajuns să ia în serios retragerea din televiziune – “pensionarea” din showbiz, cum ar veni. Spune că a obosit. Și, spun cei din jur, simte tot mai mult nevoia să dedice mai mult timp pasiunilor și mai puțin obligațiilor.

Dani Oțil se retrage din televiziune? Spune că vrea să doarmă mai mult…

“O să mă pensionez și o să dorm cât vreau eu, într-un an”, a declarat Dani pentru Libertatea.

Ce-l reține să facă acest pas chiar acum? Ar vrea să aibă o oarecare stabilitate financiară, ca să nu dea din colț în colț și să-și facă griji pentru ziua de mâine, după ce iese de pe sticlă.

“Vreau să mă pensionez bogat. Deocamdată, sunt sărac, dar în curând voi fi bogat”, a spus, mai în glumă, mai în serios, “jumătatea” lui Răzvan Simion de la matinalului Antenei 1.

În planurile de viitor ale simpaticului prezentator pasionat de hard-enduro nu intră și întemeierea unei căsnicii. Motivul? Nu prea are de unde să-și aleagă persoana potrivită. Deloc greu de înțeles, dacă ne gândim că Dani a fost câțiva ani iubitul Mihaelei Rădulescu, despre care spunea adesea că e… perfectă pentru el.

“Am opțiuni mici de însurătoare”, a punctat Dani când a fost întrebat de șansele de a-și pune pirostriile.

Altfel, de când și-a deschis restaurantul, la care a fost invitată, evident, și mama sa, Dani Oțil nu prea mai are timp de nimic. După emisiune, el începe deja alergătura.

“Eu am și restaurant, în loc să merg la alții, mănânc la mine. Am lăsat o curte de oameni acolo. Zi de zi, la prânz și cină, sunt acolo. În rest, nu am o viață, mă ocup doar de asta”, a adăugat el.

E matinal și-n weekend. Trebuie să ajungă la curse!

Dani Oțil e obișnuit ca în fiecare dimineață să se trezească în jurul orei 6, dacă nu chiar și mai devreme. În cursul săptămânii are emisiune, alături de Răzvan Simion, cei doi împlinind în 2018 un deceniu de când se află la cârma matinalului Antenei 1. Și în weekend enevoit să se trezească la fel de devreme, însă din alt motiv.

“În weekend am curse, deci, pentru a ajunge la start, mă trezesc la aceeași oră”, ni s-a destăinuit Dani.


VIDEO/Sean Paul, declarație-șoc înainte de concertul de la București: „N-am știut că Inna e româncă! Îmi cer scuze, Inna!”

Close
Închide
  Close