Mergi direct la conținut »
Dani Oțil i-a spus clar Mihaelei Rădulescu: "Mi-e dor să îmi mai dai..."
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Dani Oțil i-a spus clar Mihaelei Rădulescu: "Mi-e dor să îmi mai dai..."

Dani Oțil i-a spus clar Mihaelei Rădulescu: „Mi-e dor să îmi mai dai…”

Dani Oțil s-a întâlnit cu fosta sa iubită, Mihaela Rădulescu, la emisiunea sa - "Neața cu Răzvan și Dani". Cei doi și-au amintit de perioada în care formau un cuplu.

De Dana Aramă,

La emisiunea matinală de la Antena 1, Dani Oțil i-a spus Mihaelei Rădulescu, fosta sa iubită, că îi e dor de mesajele pe care aceasta i le trimitea pe vremea când formau un cuplu.

„Îmi lipsesc mesajele tale. Următoarele mesaje erau să iau și apă minerală. După care veneau mesajele din valul trei: „Tâmpita aia care cântă se uită prea frumos la tine, să nu-ți mai ia interviu”. Mi-e dor să îmi mai dai câte un mesaj”, i-a spus prezentatorul de televiziune fostei sale partenere de viață.


„Ce mai faci Dani? Am văzut cum ai crescut aici la emisiune. Nu mi-ai răspuns la întrebare. N-am zis niciodată măgarule. Ți-am dat mesaj să îmi faci micul-dejun că eu ți-am făcut atât de multe. Mi-e dor să mă trezesc dimineața… Să mă ții la curent cu ce mai faci, când te însori”, i-a spus diva de la Monaco lui Dani Oțil.


Citește și: VIDEO/ Şedinţa solemnă de Centenar, marcată de parlamentari cu jocuri pe telefon, poze şi muzică în căşti. Reacţia unui senator filmat distrându-se: „Aşa, şi?”


 

Close
Închide
  Close