Mergi direct la conținut »
Daniel Iordăchioaie, despre perioada în care a slăbit 50 de kilograme. "Brusc, în chiloții mei intrau două persoane"
Monden Libertatea > Entertainment > Monden

Daniel Iordăchioaie, despre perioada în care a slăbit 50 de kilograme. „Brusc, în chiloții mei intrau două persoane”

Daniel Iordăchioaie a avut parte de experiențe inedite în momentul în care a slăbit foarte mult, respectiv 50 de kilograme.

De Dana Aramă,

Daniel Iordăchioaie este unul dintre cei mai cunoscuți cântăreți de muzică ușoară de la noi, de dinainte de Revoluția din 1989, când se bucura de un imens succes.

Artistul a făcut furori la acea vreme cu felul în care arăta. În ceea ce privește viața personală, Daniel Iordăchioaie a fost căsătorit, până în anul 2014, cu Nouria Nouri, împreună cu care are doi copii, Salma și darius.

În urmă cu cățiva ani, Daniel Iordăchioaie luase proporții din punct de vedere fizic, ajunsgând să cântărească 130 de kilograme. Apoi, a slăbit spectaculos, dând jos nici mai mult nici mai puțin de 50 de kilograme în decursul a trei luni.

Daniel Iordăchioaie, care a suferit și de o boală cruntă, a trăit experiențe cu totul inedite în momentul în care a slăbit enorm.

„Pentru că am slăbit brusc 50 de kilograme în trei luni și jumătate. M-am uitat în oglindă și am avut senzația că văd un film prost… Ulterior am ținut și dietă, am mers la sală susținut, deci a fost o schimbare totală a modului de a trăi. Cel mai greu a fost, pe lângă treaba fiziologico-medicală, că nu mai aveam cu ce să mă îmbrac. Și nu o zic doar așa, chiar nu mai aveam. Brusc, în chiloții mei intrau două persoane. Și a trebuit s-o iau de la capăt cu șosete, chiloți, năframe și alte batiste”, mărturisea Daniel Iordăchioaie pentru revista Taifasuri.

Ce este Antifa, mișcarea stângii radicale pe care Trump vrea să o declare „organizație teroristă„
Recomandări
Ce este Antifa, mișcarea stângii radicale pe care Trump vrea să o declare „organizație teroristă„
 

„Slăbisem 50 de kilograme… Și, pe cuvântul meu, că lumea îmi spusese deja de mii de ori pe stradă: „Vă cunosc de undeva?” Eram străveziu, mă priveau de parcă nici nu eram acolo.

Am pățit-o cu un prieten de zeci de ani. Am avut o emisiune matinală cu el, m-am dus și i-am întins mâna să-l salut, el mi-a strâns-o și s-a prezentat. „Marian!” Zic: „Pe cuvântul tău?!” Se crucea, nu-i venea să creadă că eu sunt„, mai spunea el.

Daniel Iordăchioaie a avut și un mare viciu, și anume fumatul.

„Am avut unul foarte mare, fumatul. Nu-l mai am. M-am lăsat…, brusc, în urma unei rugăminți din partea fiicei mele. M-a rugat foarte frumos, așa cum știe ea. Eram în bucătărie și fumam cu geamul deschis, iar ea a venit la mine. I-am spus: „Tati, e curent și este fum, te rog frumos, mergi în cameră!” „Să știi că eu… te-aș ruga, din inima mea, să nu mai fumezi!” Și din secunda aia… cum să mai fumez?

Cum și-au petrecut ultimele trei luni oamenii care au ajutat societatea să funcționeze în pandemie
Recomandări
Cum și-au petrecut ultimele trei luni oamenii care au ajutat societatea să funcționeze în pandemie
 

Eu nu m-am apucat nici de alcool, nici de tutun devreme, la 19 ani am băut primul pahar cu bere, iar la 24 de ani m-am apucat de fumat. Și în tot acest timp am avut o pauză mare de fumat, fiindcă am făcut un preinfarct acum câțiva ani, și cel mai bun motiv să te lași de un viciu este frica. Am aruncat acel pachet de țigări din Salvare”, a spus el.


Citește și: Cine sunt primii pușcăriași care au plecat acasă. ”Au fost eliberați deținuții periculoși pentru societate, recidiviști, cu furturi și tâlhării”


 

Close
Închide
  Close