Mergi direct la conținut »
Daniela Györfi a dat de bani și a-nceput să investească în imobiliare. “O să mai luăm două case”
Monden Libertatea > Entertainment > Monden

Daniela Györfi a dat de bani și a-nceput să investească în imobiliare. “O să mai luăm două case”

Daniela Györfi a fost nevoită să vândă, în ultimii ani, locuințele cumpărate de mama ei și lăsate ca zestre. Acum, că a dat din nou de bani - de fapt, mai exact, a reușit să agonisească suficient din concerte -, vrea să-ntoarcă roata și să investească în imobiliare.

Daniela Györfi muncește pe brânci pentru a-i oferi fiicei sale nu doar tot ce are nevoie acum, ci și un viitor lipsit de griji. Cântă de câteva ori pe săptămână – și în România, și peste hotare -, iar din concertele susținute a reușit să pună ceva bani deoparte, pe care acum vrea să-i investească în imobiliare.

Schimbare uimitoare de look pentru Daniela Gyorfi

“Am fost la vizionare, pentru a cumpăra două apartamente la ieșirea din Ștefănești. Dar m-am speriat când am văzut cât de greu se ajunge, cât de aglomerat este. O să mai luăm două case, pentru că acestea nu se devalorizează, sunt o investiție bună. Muncim mult ca să avem, pentru că dacă nu muncești, nu câștigi nimic. Am fost și voi fi mai mult pe drumuri. Ne-am întors din America acum o săptămână, dar vom pleca iar în Anglia, Spania și Italia”, ne-a mărturisit vedeta de 50 de ani.

Apartamentele mamei sale spune că le-a vândut de nevoie, când aceasta era foarte bolnavă și necesita îngrijiri costisitoare:

“Am fost nevoită să le vând. Acum, nu mai avem altă casă în plus față de locuința în care stăm. Am făcut din două apartamente unul singur, încă de când trăia mama”.

Și-a călcat pe suflet și i-a luat Mariei cățel

Până să crească numărul caselor proprietate personală, Daniela a crescut numărul membrilor din casă. Deși spunea că nu-i mai trebuie animal, după ce ambii câini și o pisică i-au murit, iar o altă pisică a fugit, iar ea a suferit foarte mult după fiecare pierdere, cântăreața are din nou, de câteva săptămâni, un pui de Labrador. Unul care-i pune răbdarea la grea încercare.

“I-am luat Mariei un Labrador, o fetiță. Are patru luni și face în casă. Fac crize de nervi. Pe mine pică să strâng în urma ei. Mi-a ros până acum perdele, mobilă, dar și jucăriile Mariei. O s-o dăm la dresaj…”, ne-a povestit artista.

CITEȘTE ȘI:

4,6 milioane de români trăiesc cu mai puțin de 23 de lei pe zi! Distanța tot mai mare dintre bogații și săracii lumii și ai României

Close
Închide
  Close