Mergi direct la conținut »
De ce nu fac Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu al doilea copil. "Este adevărat. Singura problemă..."
Monden Libertatea > Entertainment > Monden

De ce nu fac Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu al doilea copil. „Este adevărat. Singura problemă…”

Fostul prezentator de televiziune Mădălin Ionescu și partenera sa de viață, Cristina Șișcanu, au mărturisit că își doresc al doilea copil, dar au și dezvăluit care este singurul impediment în îndeplinirea acestui vis.

De Dana Aramă,

Mădălin Ionescu și soția sa, Cristina Șișcanu, au fost prezenți la un interviu live pentru revista Viva, în care au oferit detalii despre viața lor.

Printre altele, cei doi au fost întrebați dacă își doresc al doilea copil. Ambii au răspuns afirmativ, însă au explicat că există o problemă în acest sens, și anume lipsa de spațiu.„Da. Este adevărat. Singura problemă…”, a spus Mădălin Ionescu.

„Noi suntem foarte mulţi,. Suntem 7 persoane, pentru că sunt şi părinţii mei. Ne ajută cu copiii. Problema spaţiului. Doar garajul mai este disponibil. Dacă se mai naşte un copil, trebuie să îl transformăm (n.r. garajul). Vrem să mai închidem o terasă să mai creăm spaţiu. Vrem să facem nişte transformări”, l-a completat Cristina Șișcanu.

Fostul prezentator de televiziune Mădălin Ionescu este căsătorit cu Cristina Șișcanu de câțiva ani. Aceasta este cea de-a doua căsnicie a ex-moderatorului TV. Cei doi au împreună o fetiță, Petra.  Din primul mariaj, Mădălin Ionescu are doi copii.

Citește și: VIDEO/ Mesaj neașteptat în redacția Libertatea al purtătorului de cuvânt al BOR. Patriarhul îi ceartă pe preoții „inchizitori” și îi apără pe credincioși!

 

Close
Închide
  Close