Mergi direct la conținut »
Kiriță, Slav și Cazacu trag tare la sală ca să dea bine pe sticlă, dar nu fac sport împreună! Care-i motivul?
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Kiriță, Slav și Cazacu trag tare la sală ca să dea bine pe sticlă, dar nu fac sport împreună! Care-i motivul?

Kiriță, Slav și Cazacu trag tare la sală ca să dea bine pe sticlă, dar nu fac sport împreună! Care-i motivul?

La emisiune, la evenimente și adesea la petreceri, “vulturii de noapte” merg împreună. Formula nu e respectată însă și la sala de forță.

De Denisa Macovei,

“Nu am mai face nimic, ne-am lua cu bârfa”, crede Cazacu. Totuși, niciunul dintre ei nu sare peste antrenamente, esențiale dacă vor să arate bine și să dea bine pe sticlă.

Chiar dacă au devenit de nedespărțit și de cele mai multe ori își fac apariția în formula de trei, când vine vorba de sport, Victor, Cătălin și Giani nu se nimeresc în aceeași sală de antrenamente.

Spun că în, primul rând, le-ar fi peste mână să-și mai dea întâlnire și la sala de sport, stând în zone diferite ale orașului. În plus, toți sunt “vorbă lungă” și nu s-ar antrena aproape deloc, preferând să bârfească și să se hlizească.

“Locuim în zone diferite. Cătălin stă la ieșirea din București, cam la 60 de kilometri depărtare și nu avem cum să mergem împreună”, ne-a explicat Giani, întrerupt imediat de Cătălin Cazacu. “E răutăcios. Eu chiar stau în centrul periferiei. Îmi bate porumbul în geam, dar asta e. Dacă am merge împreună la sală, nu am face nimic, ne-am lua la bârfa. Așa, fiecare merge pe drumul lui, că oricum petrecem prea mult timp împreună”, a motivat motociclistul.

Cazul Caracal, noi detalii șocante! Ce au făcut forțele de ordine care au căutat-o pe Alexandra Măceșanu
Recomandări

Cazul Caracal, noi detalii șocante! Ce au făcut forțele de ordine care au căutat-o pe Alexandra Măceșanu

Victor Slav: “Singur dau mai mult randament”

Victor Slav nu vrea companie când trage de fiare

Victor Slav e de aceeași părere și spune că atunci când merge singur la sală lucrează mai bine: “Merg de trei ori pe săptămână, atât îmi permite timpul. Obișnuiam să merg mult mai des, dar nu am un program fix și nici foarte mult timp disponibil. Prefer ca în orele pe care le petrec la sală să fiu singur, în felul ăsta dau mult mai mult randament”.

Giani Kiriță: “Eu fără sport nu exist”

Giani Kiriță semnează condica la sală de cinci ori pe săptămână

Fost fotbalist, Giani Kiriță continuă să se antreneze ca pe vremea când făcea performanță în sport. “La mine, cu alergarea mai ușor, pentru că dacă toată viața am alergat și e un blocaj psihologic, nu alerg. Merg la sală de cinci ori pe săptămână, joc tenis de câmp, dar nu alerg. La mine, sala e foarte importantă, face parte din viața mea. Eu fără sport nu exist”, ne-a mărturisit Kiriță.

Adevărata dimensiune a dezastrului de la Timișoara! Un expert în lucrul cu substanța ucigașă rupe tăcerea
Recomandări

Adevărata dimensiune a dezastrului de la Timișoara! Un expert în lucrul cu substanța ucigașă rupe tăcerea

Cazacu face mișto de ridicarea greutăților: “Dacă nu le duci undeva, mai bine le lași acolo”

Cătălin Cazacu nu face sport doar la sală, ci și acasă: urcă 10 etaje cu plasele de cumpărături

La polul opus e Cătălin Cazacu; el face mai mult cardio. “De asta ne înțelegem noi așa bine. Giani nu aleargă, eu doar alerg. Eu mă duc la sală și doar alerg, că asta cu ridicatul greutăților nu o înțeleg. De ce să le ridic, dacă tot acolo le pun? Dacă nu le duci undeva, mai bine le lași acolo. Eu mai am un mare avantaj: stau la etajul 10, liftul se strică o dată pe săptămână cel puțin și dacă mă prinde în ziua aia cu plase, că trebuie să fac cumpărăturile, uite cum fac eu sport… De cel puțin trei ori pe săptămână ajung și eu la sală, oriunde aș fi, pentru că mi-am făcut un obicei din asta, indiferent dacă sunt în București, Timișoara sau Cluj, găsesc o sală care să mă primească, să alerg undeva”, a spus și prezentatorul TV.

VIDEO: Cosmin Nistor

Close
Închide
  Close