MENIU CAUTĂ
06 Mar. 2018 21:00

EXCLUSIV/ De ce s-a întors Angela Similea în țară: are de onorat contracte și de rezolvat probleme administrative

Distribuie

De ce s-a întors Angela Similea în România, după o perioadă lungă petrecută peste Ocean? Îndrăgita doamnă a muzicii ușoare românești a dezvăluit că are de onorat câteva contracte și de rezolvat câteva probleme administrative. Nu va sta mult, o trage ața înapoi la fiul său, în America.

Angela Similea a devenit o prezență tot mai rară în propria-i țară. Asta pentru că, în ultimii ani, ea petrece din ce în ce mai mult timp peste Ocean, acolo unde locuiesc fiul său, Sorin, și cei doi nepoți ai ei.

După o absență destul de mare, artista și-a făcut apariția în România, la București, luni seară, la lansarea cărții lui Octavian Ursulescu, intitulată Titus Munteanu, un lord al micului ecran'. Cu această ocazie, doamna muzicii ușoare românești a dezvăluit cât de mult a însemnat pentru ea regretatul realizator TV, cel care i-a fost mai frate decât frații săi biologici'. Celebra cântăreață a ținut totodată să puncteze că, în ciuda faptului că e foarte mult timp plecată, niciodată nu și-a părăsit definitiv țara. România este țara mea', a declarat ea.

De ce s-a întors Angela Similea în țară? Unul dintre motive: colaborarea cu Ovidiu Komornyik

Abia revenită acasă, Angela Similea va mai rămâne ceva timp în capitală. Ea va continua colaborarea cu colegul său de scenă, Ovidiu Komornyik și va participa la câteva evenimente, cu ocazia zilei internaționale a femeii și nu numai.

Chiar dacă mai sunt câteva luni până va împlini 72 de ani, pe 9 iulie, Angela Similea a anunțat că nu va fi în România la aniversare, ci va sărbători în America, alături de familie. Ea va pleca din nou peste Ocean după ce-și va rezolva toate micile probleme administrative de acasă. Mai precis, plata unor facturi și depunerea unor acte.

Artista este foarte atașată de nepoata sa, Grace Hilgen, fiica băiatului ei, în vârstă de 23 de ani. Pe când aceasta era mai micuță, Angela Similea a realizat cu ea videoclipul unei piese. Grace are talent muzical, însă nu dă semne că ar dori să-i calce pe urme bunicii sale și să îmbrățișeze o carieră în domeniu.


VIDEO EXCLUSIV/ Andreea Bănică are mari așteptări de la fiica ei. „Clar că va citi mai mult ca mine'

Citește mai multe despre Ovidiu Komornyik, artista și cantareata pe Libertatea.

Urmareste cel mai nou VIDEO incarcat pe libertatea.ro
Horoscop 24 februarie 2019
Comentarii