Mergi direct la conținut »
Entertainment Libertatea > Entertainment > Teo, îngrozită de sărăcie! “Nu e distractiv când începi să calculezi în felii de pâine totul - moment prin care eu am trecut”

Teo, îngrozită de sărăcie! “Nu e distractiv când începi să calculezi în felii de pâine totul – moment prin care eu am trecut”

Nimeni nu-și imaginează că Teo Trandafir, acea Teo care e vedetă a micului ecran de 25 de ani, care a lucrat la toate televiziunile importante și chiar a condus un post TV, a avut afaceri și nu pare a duce grija zilei de mâine, este... îngrozită de sărăcie. Îndrăgita prezentatoare a emisiunii “Teo Show” de la Kanal D a făcut pentru Libertatea dezvăluiri surprinzătoare.

De Denisa Macovei,

Teo Trandafir, 51 de ani, a avut câteva cumpene în viață și destule piedici – puse de alții, de soartă sau urmare a propriilor decizii. Le-a depășit pe toate și asta a contribuit la imaginea ei de femeie puternică, pe care nu pare s-o clintească, azi, nimic.

Teo Trandafir ascunde temeri neașteptate, deși pare o femeie foarte puternică

Și totuși… îndrăgita vedetă a rămas marcată de greutățile întâmpinate când câștiga puțini bani. Sărăcia de atunci i s-a înșurubat în minte, i s-a strecurat în sânge și reușește s-o paralizeze de frică și azi, deși astfel de vremuri negre nu mai par posibile, în cazul ei.

“Să fii sărac sau bolnav înseamnă să fii o povară pe umerii celorlalți”

“Mi-e frică de sărăcie și de boală. Sărăcia duce la boală și boala duce la sărăcie. Să fii sărac sau bolnav înseamnă să fii o povară pe umerii celorlalți și să ai tot timpul un stres interior care te împiedică să lucrezi, te invalidează. Devii fricos, pentru că ai senzația că starea bună de sănătate, chiar dacă va reveni, va pleca din nou. Și sărăcia e grea, de te gândești la 3 lei și o bucată de pâine; nu este deloc distractiv când începi să calculezi în felii de pâine totul – moment prin care eu, din nefericire, am trecut. Mai bine mori…”, ne-a mărturisit Teo Trandafir, recunoscând că frica de sărăcie îi provoacă uneori stări de anxietate.

„Isterici și paranoici”. Jignirile unui director de spital din Cluj la adresa medicilor care vor echipament de protecție: „Acum vor să fie cosmonauți”
Recomandări

„Isterici și paranoici”. Jignirile unui director de spital din Cluj la adresa medicilor care vor echipament de protecție: „Acum vor să fie cosmonauți”

 

De unde i se trage

Perioada cea mai grea din punct de vedere financiar a fost pentru Teo la începutul carierei sale, când lucra cu Mircea Badea la Tele7 abc și amândoi trăiau, conform declarațiilor ei, în sărăcie. Teo avea atunci un salariu modest, pe care-l încasa în plic.

Teo, alături de Mircea Badea, la Tele7 abc/ Foto: Evenimentul zilei

“Aveam salariul de 2.000 de lei, când această sumă nu era mare lucru. Doar că eram plătită în bancnote mici și, la final de lună, primeam banii în plic, alături de fluturașul de salariu. Aveam senzația că am câștigat considerabil. Într-o bună zi, m-au plătit în bancnote mari, aceeași sumă. Patru bancnote. M-am speriat îngrozitor și țin minte că am plâns. Pentru mine a fost o lovitură fantastică. Nu înțelegeam la vârsta aceea că valoarea banilor nu stă în greutatea plicului”, ne povestea Teo anul trecut.

”Suntem pregătiți”, spune Klaus Iohannis. Rezultatul licitației pentru 1,6 milioane de măști, derulată marți, trebuia anunțat imediat, dar s-a împotmolit
Recomandări

”Suntem pregătiți”, spune Klaus Iohannis. Rezultatul licitației pentru 1,6 milioane de măști, derulată marți, trebuia anunțat imediat, dar s-a împotmolit

 
Cariera lui Teo pe micul ecran a început alături de Mircea Badea / Foto: Evenimentul zilei

O altă perioadă grea a fost cea de șomaj, când Teo n-a primit oferte de la nicio televiziune. Despre anii dinaintea angajării la Kanal D a spus în repetate rânduri că au afectat-o din toate punctele de vedere, însă au și ajutat-o să devină omul de azi.

A speriat-o teribil episodul din 2011

Frica de boală – cealaltă temere care o apasă pe Teo – i se trage de la episodul teribil trăit în 2011. Atunci, vedeta a trecut razant pe lângă moarte, după ce a ajuns la spital cu pancreatită necrozantă severă. Transportată la Clinica AKH din Viena, a trecut prin mai multe intervenții chirurgicale și au existat momente când medicii s-au declarat rezervați în privința șanselor sale de recuperare, întrucât starea ei era gravă.

Close
Închide
  Close