Mergi direct la conținut »
De ce suferă Jojo. "Mi se face rău și când dau scroll pe telefon"
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > De ce suferă Jojo. "Mi se face rău și când dau scroll pe telefon"

De ce suferă Jojo. „Mi se face rău și când dau scroll pe telefon”

Jojo le-a făcut mărturisiri fanilor săi de pe rețelele de socializare. vedeta a dezvăluit că suferă de rău de mișcare.

De Dana Aramă,

 

Aflată în vacanță în străinătate, actrița le-a făcut câteva mărturisiri celor care îi urmăresc activitatea în mediul online.

 „Hm… ? Deja-vu… Dacă nu aș avea rău de mișcare ( și când zic rău, e foarte rău) mi-aș lua o casă pe apă, aș trăi acolo veșnic și nu aș renunța niciodată la statutul meu preferat de visătoare..?.

Din păcate mi se face rău și când dau scroll pe telefon… așa că o să-mi pun pofta în cui… Și nici aparat să fac poze faine nu mai am pentru că am alunecat azi pe o stâncă și l-am izbit de ea„, a spus Jojo.

Jojo, pe numele său real Cătălina Grama, este o cunoscută artistă din țara noastră. Ea s-a făcut remarcată în lumea showbiz-ului autohton încă de când era adolescentă. Vedeta are un băiețel, Achim, din mariajul pe care l-a avut cu Ionuț Grama. Jojo mai are o fetiță, Zora, din povestea de dragoste pe care o trăiește cu actorul Paul Ipate.

Citește și: EXCLUSIV/ Soția lui Ekeng vine de urgență România: „Oh, merde! Leșin de durere! Ce oameni, l-au lăsat să moară din cauză că era negru”. Naty lucrează ca asistent medical în Franța

 

Close
Închide
  Close