MENIU CAUTĂ
08 Ian. 2016 23:45

De gardă la virilitatea lui Borcea | EXCLUSIV

Distribuie

Ca o coincidenţă bizară, marţi s-au petrecut două evenimente – unul mai important ca altul – în existenţa recentă a lui Borcea. Dimineaţă a fost scos din Arestul Central al Poliţiei Capitalei şi internat la Secţia Cardiologie a Spitalului Floreasca, iar câteva ore mai târziu, cea despre care se spune că-i este amantă, Valentina Pelinel, a anunţat că e însărcinată cu un băiat, se pare, al lui.
În plin scandal amoros declanşat de fotomodel pe Facebook, sensibila inimă nu i-a jucat nici o festă, pentru că specialiştii au ţinut tot timpul situaţia sub control. În plus, poliţiştii care-l au pe semnătură au declanşat procedurile, legale de altfel, pentru ca nimeni să nu se poată apropia de el şi, mai ales, de patul virilului Borcea.
Branulele l-au scăpat de cătuşe
În toate cele patru zile, dar mai ales în cele trei nopţi, un poliţist a locuit în aceeaşi rezervă cu omul de afaceri al cărui somn a fost vegheat, astfel, nonstop şi nu l-a păzit de la uşă sau într-o cameră alăturată, cum se întâmplă în alte cazuri. Ieri, la prânz, după vizita medicului curant, Borcea a fost externat.
La cererea sa, se spune, poliţiştii de la escortă au recurs la o stratagemă în care au folosit două dube şi l-au extras' pe o uşă laterală a spitalului. Mai mult, cei care l-au consultat au decis ca omul de afaceri să nu fie încătuşat deoarece branulele de pe mâni nu s-ar asortat' cu cătuşele.

Comentarii