MENIU CAUTĂ
12 Feb. 2018 12:49

Decizia luată de Irina Loghin după ce s-a spus că a murit. “Am hotărat, așadar, să iau atitudine”

Distribuie

Decizia luată de Irina Loghin după ce s-a spus că a murit. Artista a postat pe contul de socializare un mesaj, în care își declară nemulțumirea cu privire la zvonurile apărute în ultimile zile. Mai mult, aceasta a luat atitudine în acest sens.

Irina Loghin a mărturisit că este foarte bine și că nu înțelege de ce s-a ajuns atât de departe. Mai mult, aceasta și-a contactat avocații.

„Dragii mei,

Am primit zilele acestea numeroase telefoane de la admiratori care doreau, pur și simplu, să îmi audă vocea, să se convingă că nu am murit, că nu am păţit nimic. Am hotărat, așadar, să iau atitudine împotriva celor care răspandesc asemenea mizerii. Am vorbit cu avocatul meu și voi luă în cel mai scurt timp toate măsurile care se impun. Am trecut de nenumărate ori peste minciunile care s-au scris despre mine, însă de data această consider că s-a incălcat orice limită a bunului simț și a legii.  Vă asigur incă o dată că sunt foarte bine. Nu am murit, nu am fost otrăvită, nu am luat niciun virus ucigaș din SUA.
Vă mulțumesc pentru grijă voastră, pentru sutele de mesaje și comentarii!

„Vorbește lumea de bine
Mulți de rău și mulți de bine
Unii spun că nu mai sunt
Alții spun că nu mai cânt,
Dar eu vă spun tuturor
C-am să când pân-am să mor!”, a scris Irina Loghin, după ce s-a scris că a murit.

Irina Loghin, care are o fată pe care o cheamă tot Irina, este considerată una dintre cele mai mari interprete de muzică populară din țara noastră.

Citește și

VIDEO/Cum arată o oră de matematică atunci când înlocuiești tabla cu cretă cu calculatorul. Ministerul Educației a aprobat primul auxiliar digital

 

Comentarii