Mergi direct la conținut »
Deea Maxer, despre ce se întâmplă la show-ul Ferma. "Cam mult lux. Pfff, sunt geloasă" | FOTO Galerie foto
3imagini
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Deea Maxer, despre ce se întâmplă la show-ul Ferma. "Cam mult lux. Pfff, sunt geloasă" | FOTO

Deea Maxer, despre ce se întâmplă la show-ul Ferma. „Cam mult lux. Pfff, sunt geloasă” | FOTO

Deea Maxer și-a spus părerea despre ce se întâmplă la Ferma, noul show de la Pro TV. Artista a făcut o comparație cu emisiunea Ferma Vedetelor, la care a fost participantă anul trecut.

Show-ul Ferma a început de curând la Pro TV și a captat imediat atenția. Deea Maxer, fostă concurentă la Ferma Vedetelor, tot de la Pro TV, a comentat pe marginea noii emisiuni de la Pro TV. Aceasta s-a arătat surprinsă de condițiile în care trăiesc concurenții care participă la Ferma.

„…Cred ca urmatorul sezon se va filma într-un hotel de 5 stele. Cam mult lux la cabana aia numită fermă.
Unde sunt oile, bălegarul, apa scoasă din puț, Nea Rață cu sarcinile care erau epuizante, lipsa hranei și a condițiilor omenești.

Ne mâncau muștele de vii …. acum ăștia au șemineu și cadă cu apă caldă curentă… Pfff sunt geloasă”, a comentat Deea Maxer pe o pagină de socializare unde s-a vorbit despre emisiunea Ferma.

Citește și: Libertatea, despre publicitatea mincinoasă din propriul ziar, din presă, de pe TV și de pe internet! Afacerea suplimentelor alimentare care promit că te vindecă de cancer!

 

 

Close
Închide
  Close