Mergi direct la conținut »
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Pe modelul desenelor din Italia, copiii actorilor din serialul Vlad fac picturi motivaționale. „Desenele sunt realizate pentru a încuraja oamenii că «totul va fi bine»”

Pe modelul desenelor din Italia, copiii actorilor din serialul Vlad fac picturi motivaționale. „Desenele sunt realizate pentru a încuraja oamenii că «totul va fi bine»”

În Italia, în aceste momente dificile, copiii au făcut picturi ce înfățișează curcubeul însoțit de mesajul Andra Tutto Bene -Totul va fi bine, apoi și-au expus creațiile la geamuri sau balcoane. Pe același model și copiii români au început să transmit mesaje motivaționale. Printre aceștia și cei ai actorilor din serialul „Vlad”.

De Denisa Macovei,

O parte dintre actorii din VLAD ne-au arătat ce au desenat alături de copiii lor. Adrian Nartea, Olimpia Melinte și Victoria Răileanu #stauacasă alături de copiii lor și văd asta ca o oportunitate de a petrece mai mult alături de ei.

Olimpia Melinte ne-a povestit că Sasha, fiul ei, prefer să deseneze mașini de obicei, însă acum a desenat ceva care să îi inspire și pe ceilați. „Sasha prefer în general să deseneze mașini, așa că avem o colecție întreagă de autovehicule făcute de el. Dar desenul pe care l-a făcut acum are legătură cu această perioadă prin care trecem cu toții, când avem nevoie mai presus de orice să ne simțim iubiți și protejați, orice vârstă am avea”, spune Olimpia.

Victoria Răileanu povestește că la ei în casă nu se stă locului aproape deloc, iar din momentul în care se trezește aude: „Mami, trezește-te! Hai să ne jucăm”. „Noi desenăm și împreună. De exemplu, desenul acesta este făcut de mine, iar scrisul este al lui. El desenează doar cu marker-ul negru niște imagini abstracte, iar eu trebuie să ghicesc ce desenează, care este semnificația. Îi place doar să coloreze cu creioane colorate. Am scris „soare” pe desen pentru că de asta îi este lui cel maid or. Să meargă în parc, să se joace cu copiii. Suntem amândoi foarte nerăbdători să facem prima ieșire în parc”, a povestit actrița.

Tolo: Cum s-au furat peste noapte recipientele de dezinfectant de mâini din Spitalul Colțea
Recomandări

Tolo: Cum s-au furat peste noapte recipientele de dezinfectant de mâini din Spitalul Colțea

 

Adrian Nartea ne-a spus că desenul Marei este realizat pentru a încuraja oamenii că „totul va fi bine”. „Ea pictează de multă vreme, îi place, are inclusiv teme de la grădiniță pentru desen. Zilele trecute, de exemplu, a avut o temă de grădiniță pentru desen și a pictat o vacă”, a declarant interpretul lui Vlad din serialul cu același nume.

Deși s-au suspendat filmările pentru serial, fanii își pot vedea în continuare actorii preferați, în fiecare luni de la 20:30 în cadrul unor întâlniri live pe contul oficial de Instagram al serialului.

Close
Închide
  Close