Mergi direct la conținut »
Detalii neștiute din viața lui Cătălin Botezatu. Ce face atunci când nu apare în fața camerelor de filmat
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Detalii neștiute din viața lui Cătălin Botezatu. Ce face atunci când nu apare în fața camerelor de filmat

Detalii neștiute din viața lui Cătălin Botezatu. Ce face atunci când nu apare în fața camerelor de filmat

Cătălin Botezatu, unul dintre jurații emisiunii de fashion de la Kanal D, “Bravo, ai stil!”, a acordat un interviu , în care a povestit lucruri mai puțin cunoscute de publicul larg. Cătălin Botezatu a fost surprins recent, în atelierul de creație, acolo unde se nasc ideile pentru noile colecții vestimentare pe care le lansează.

Acesta a oferit detalii despre noua colecție lansată, despre debutul lui în modă, sursele inedite de inspirație în creațiile sale vestimentare, dar a povestit și aventuri din călătoriile lui prin toată lumea.

“Atunci când nu mă aflu la filmarile pentru , mă găsiți aici, în magazin, unde îmi desfășor o mare parte din activitate, sau în atelierul destinat femeilor. Sunt în acest domeniu de 34 de ani și am ales să fac acest lucru dintr-o întâmplare. Bianca Brad este de vina, ea mi-a îndrumat pașii către modelling, apoi, după cariera de model, am îmbrățisat profesia de designer”, spune Cătălin Botezatu la Kanal D.

Designerul Cătălin Botezatu a avut relații amoroase cu multe femei frumoase și celebre, însă una singură a rămas în inima lui. Cătălin Botezatu a trăit o poveste de iubire cu totul aparte cu Dana Opsitaru, unul dintre cele mai cunoscute modele din Epoca de Aur. Dana, care era cu 8 ani mai în vârstă ca el, a fost marea dragoste a creatorului de modă.

Citește și

Afacerea marijuana! Omul care i-a băgat în Ministerul Sănătății pe afaceriștii din Israel: „Au un buget nelimitat. Venim cu toată expertiza, tot, tot, tot”

 

Close
Închide
  Close