Aidoma actorilor de comedie care ascund în spatele glumelor și zâmbetelor o viață mai puțin veselă, adesea încărcată de necazuri și traume, Dezbrăcatu de la “Cronica Cârcotașilor” – un personaj asociat cu miștourile și buna dispoziție – este, în realitate, un tip trist și apăsat de probleme. Viața n-a fost dreaptă cu el, iar când a simțit că se scufundă, prezentatorul TV a găsit refugiu în… biserică.

Latura de tip supercredincios a lui Codruț Kegheș nu e cunoscută multora. Ba chiar, am putea spune, nu e nici măcar bănuită de majoritatea celor care-l urmăresc la Prima TV. Singurii care știu că a apucat-o serios pe calea bisericii sunt prietenii săi și, bineînțeles, echipa din care face parte.

De ani buni, Codruț și-a întors fața spre Divinitate, în încercarea de a găsi un răspuns pentru necazurile sale și un sprijin în momentele cele mai grele. Merge în fiecare duminică la biserică, pentru că nu admite să lipsească de la slujbă, și se roagă zilnic la Dumnezeu. În special pentru sănătate – a sa, a băiatului său și mai ales a mamei sale, pentru că aceasta e încercarea cea mai mare a lui Codruț, situația în care se află de foarte mult timp cea care i-a dat viață în urmă cu aproape 46 de ani.

Dezbrăcatu de la Cronica cârcotașilor” a luat calea bisericii, ca să facă față celui mai mare necaz din viața lui: boala cumplită a mamei sale

Codruț a dezvăluit, în urmă cu câțiva ani, că mama lui e grav bolnavă. De la începutul anilor 2000 este imobilizată la pat și tot de atunci a trecut prin mai multe intervenții chirurgicale la cap. Cei din jurul lui știu că e apăsat de gândul că o poate pierde în orice moment și îl văd cum se agită mereu să facă rost de medicamentele care-i sunt necesare femeii.

Durerea lui e cu atât mai mare cu cât mama e singurul său părinte. Tatăl lui Codruț a plecat de acasă când el avea numai 4 ani, așa că mama l-a crescut singură și a făcut multe sacrificii pentru ca fiul ei să aibă cele necesare.

Apăsat de probleme în rolul de fiu, actorul – căci actor este la bază – nu e tocmai fericit nici în rolul de tată. Codruț are un băiat de opt ani, Ștefan, de care e foarte mândru și a cărui custodie o împarte cu fosta nevastă. Și aici e buba. Se pare că el și Laura nu s-au despărțit în termeni amiabili, ba chiar s-au judecat anii trecuți pentru pensia alimentară pe care Codruț trebuie să i-o plătească până când Ștefan va deveni major.

nunta Codrut Keghes Dezbracatu

Codruț s-a însurat cu Laura în 2007, iar Mihai Găinușă și soția lui le-au fost nași

Codruț și Laura au încercat, la un moment dat, să reînnoade prietenia de dragul copilului lor, însă n-au reușit, iar certurile dese îl încarcă negativ pe Dezbrăcatu și îl împiedică să se bucure pe deplin de Ștefan, care-l face, de altfel, foarte mândru. Puștiul e foarte isteț, e pasionat de motocross și adoră mâncarea pe care i-o pregătește celebrul său tată – care, de când s-a aflat că e un mic vrăjitor în bucătărie, a primit pe mână o a doua emisiune la Prima TV, “Chef Dezbrăcatu”.

Codrut Keghes si fiul lui Stefan la motocross

Ștefan, băiatul lui Codrut Kegheș, are opt ani și este pasionat de motocross

Echipa emisiunii, «blestemată»?

Despre echipa emisiunii “Cronica Cârcotașilor” se poate spune că e greu încercată, dacă nu chiar blestemată, Codruț nefiind singurul cu necazuri.

Toni Tecuceanu

Toni Tecuceanu a murit fulgerător, la numai 38 de ani, pe 5 ianuarie 2010, la Institutul “Matei Balș”, unde fusese internat în ajunul Crăciunului cu suspiciunea de gripă porcină. Ulterior, s-a constatat că nu gripa l-ar fi ucis, ci o bacterie intraspitalicească.

În același an, 2010, dar în decembrie, Șerban Huidu  trecut pe lângă moarte în Austria. El a avut un accident pe o pârtie de schi din Innsbruck și a ajuns la spital în stare critică, cu un traumatism cranio-cerebral. O vreme, medicii nu s-au putut pronunța în privința șanselor sale de supraviețuire, dar Șerban și-a revenit. A rămas cu sechele, dar și-a revenit.

accident Serban Huidu

În accidentul în care a fost implicat Șerban Huidu în 2010, pe DN1, în județul Brașov, au murit trei persoane

Un an mai târziu, în octombrie 2011, Huidu a fost implicat într-un accident de mașină mortal pe DN1, la intrarea în Timișu de Sus, județul Brașov. Două persoane au murit pe loc și o alta s-a stins la spital, dar familia lui Huidu, care se afla în mașina condusă de acesta, a scăpat teafără. Anul trecut ne mărturisea că nu s-a mai urcat la volan de când a avut accidentul.

Dincolo de aceste drame, emisiunea a mai trecut și prin două scandaluri răsunătoare. Primul a fost iscat de una dintre dansatoare, bebelușa Roxana Gârniță, care s-a lăsat fotografiată în ipostaze porno, iar pozele compromițătoare au ajuns peste tot în presă și pe internet.

Al doilea scandal a avut loc chiar între prezentatorii emisiunii, Șerban Huidu și Mihai Găinușă, care sunt și înrudiți – Șerban a fost nașul de cununie al lui Mihai în 2004, apoi i-a botezat fetița, pe Eva, în 2006. Imediat după plecarea de la “Cronica Cârcotașilor”, în 2014, Mihai l-a acuzat pe Șerban că l-ar fi vrut “plecat” încă din 2013 și ar fi “lucrat” la asta.

Mihai Găinușă și Șerban Huidu

Mihai Gainusa și Serban Huidu nu s-au despărțit amiabil în 2014


Lucrurile marelui actor Radu Beligan, scoase la vânzare de familie. Fotografii rare, mobilă scumpă și trofee

Prima replică a lui Reghecampf, după ce Anamaria Prodan l-a pus la zid: „A venit momentul”
PARTENERI - GSP.RO
Prima replică a lui Reghecampf, după ce Anamaria Prodan l-a pus la zid: „A venit momentul”
Condiţia pe care trebuie să o îndeplinească românii fără certificat verde pentru a avea acces într-o instituţie publică pentru o plată urgentă
Playtech.ro
Condiţia pe care trebuie să o îndeplinească românii fără certificat verde pentru a avea acces într-o instituţie publică pentru o plată urgentă
Un fost chirurg a mărturisit că și-a ucis soția și a aruncat-o din avion, deasupra Atlanticului, după decenii în care și-a menținut nevinovăția, în SUA
Observatornews.ro
Un fost chirurg a mărturisit că și-a ucis soția și a aruncat-o din avion, deasupra Atlanticului, după decenii în care și-a menținut nevinovăția, în SUA
Horoscop 24 octombrie 2021. Berbecii au parte de o zi care îi invită la recunoașterea unor erori față de sine
HOROSCOP
Horoscop 24 octombrie 2021. Berbecii au parte de o zi care îi invită la recunoașterea unor erori față de sine
Testare Covid-19 la fiecare scară de bloc. Propunere de ULTIMĂ ORĂ
Știrileprotv.ro
Testare Covid-19 la fiecare scară de bloc. Propunere de ULTIMĂ ORĂ
Calvar pentru o tânără. Ce a putut să păţească după 10 partide de amor într-un timp atât de scurt
Telekomsport
Calvar pentru o tânără. Ce a putut să păţească după 10 partide de amor într-un timp atât de scurt