MENIU CAUTĂ
15 Mai. 2018 16:48

Dialog uimitor între Cristina Țopescu și tatăl ei. Ce mărturisire i-a făcut prezentatoarea tv. “Sufeream, pentru că mi te-a răpit”

Distribuie

Dialog uimitor între  Cristina Țopescu și tatăl ei,  în direct la Antena 3. De altfel, acesta a fost și primul interviu pe care vedeta i l-a luat  public părintelui său, în urmă cu un an. Prezentatoarea tv i-a făcut atunci fostului  comentator sportiv o mărturisire emoționantă în fața unei țări întregi.

Cristian Țopescu a murit astăzi, la vârsta de 81 de ani. El fusese internat de urgență la Spitalul Elias din București, într-o stare de sănătate precară

Cristina Țopescu a mărturisit într-un interviu cu tatăl ei, realizat la Antena 3, că suferea atunci când televiziunea i-l „răpea” pe celebrul comentator sportiv, Cristian Țopescu.

„Eu sufeream puțin, pentru că televiziunea mi te-a răpit. Ce mă mira pe mine și mă intriga, copil fiind, era că auzeam un alt tată la televizor, tu acasă fiind un taciturn, îți scoteam cuvintele cu cleștele, iar la TV parcă te dedublai”, și-a amintit Cristina Țopescu la emisiunea Dincolo de știri de la Antena 3

„Trebuia să existe o compensație între omul foarte vorbăreț de la televizor și omul mai puțin vorbăreț de acasă. Familia mea a suferit într-un fel, pentru că eu eram de dimineață până seara la tv, unde am crescut. A fost pentru mine o școală a vieții”, i-a răspuns comentatorul sportiv Cristian Țopescu, fiicei sale, Cristina Țopescu.

Cristian Țopescut a murit la Spitalul Elias din Capitală. Fostul comentator sportiv suferea de mai multe afecţiuni cronice, printre care şi diabet. El a suferit un stop cardio-respirator. Cristian Ţopescu avea 81 de ani şi a fost comentator sportiv şi politician, fiind ales senator de Bucureşti, în urma alegerilor parlamentare din 30 noiembrie 2008.

Între 1964 şi 2004, Cristian Ţopescu a lucrat în Televiziunea Română, îndeplinind mai multe funcţii, de la reporter sportiv, director al ziarului Prosportm realizator de emisiuni şi comentator, la redactor şef pe secţia de sport şi director general adjunct.

Anul trecut, în luna martie, reputatul comentator a primit din partea lui Klaus Iohannis ordinul ”Steaua României” ”în semn de înaltă apreciere pentru întreaga sa activitate, pentru dăruirea şi devotamentul cu care a susţinut şi promovat valorile sportului naţional, pentru intuiţia, căldura şi erudiţia cu care a comentat performanţele sportului românesc”.

 Citește și

INTERVIU / Daniel Horodniceanu, şeful DIICOT: ,,În lipsa argumentelor, am putea discuta despre o preluare politică forţată a DIICOT”

Citește mai multe despre Cristian Ţopescu, Cristina Ţopescu și dialog pe Libertatea.

Comentarii