Mergi direct la conținut »
Diana Munteanu s-a pozat într-un costum de baie minuscul. Cât de bine arată la 41 de ani
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Diana Munteanu s-a pozat într-un costum de baie minuscul. Cât de bine arată la 41 de ani

Diana Munteanu s-a pozat într-un costum de baie minuscul. Cât de bine arată la 41 de ani

Diana Munteanu are 41 de ani și este una dintre cele mai sexy apariții de pe micul ecran. De data asta, blonda a încins atmosfera pe plaja din Grecia, într-un costum de baie minunscul.

Diana Munteanu se află în vacanță în Grecia, iar fotografiile cu ea în costum de baie au încins atmosfera îm mediul virtual. Diana Munteanu i-a înnebunit pe fanii de pe Instagram cu naturalețea ei. Mulți dintre admiratori, însă, i-au recomandat să se mai îngrașe, pentru că a slăbit foarte mult.

Prezentatoarea de televiziune Diana Munteanu reușește să-și mențină silueta cu ajutorul exercițiilor sportive și al alimentelor sănătoase. Vedeta a povestit că există un aliment la care nu poate renunța.

„Întotdeauna am considerat că sportul trebuie să facă parte din rutina zilnică. Așa cum ne gândim că trebuie să mergem la serviciu sau să facem lucruri frumoase și importante pentru noi, la fel trebuie să stea lucrurile și atunci când vine vorba despre sport. Eu, personal, prefer sportul în aer liber, alergările zilnice îmi fac foarte bine. Am practicat atletismul timp de opt ani, din clasa a 5-a până în clasa a 12-a.”, a spus Diana Munteanu, pentru revista runningmag.ro.

Citește și

VIDEO/ Balada ciobanului Gheorghe din Teleorman pentru europarlamentare: „Ăștia tineri, mergeți de votați. Eu rămân pe câmp, dar voi să profitați“

 

Close
Închide
  Close