De Denisa Macovei,

De ceva vreme au început filmările pentru noul sezon al show-ului „Vocea României”, sezon care îl are la masa juraților și pe Horia Brenciu.

În căutarea celei mai bune voci, Tudor Chirilă, Smiley, Irina Rimes și Horia Brenciu ajung să „se lupte” cine să dea următorul câștigător al trofeului „Vocea României”.

Chiar dacă pentru unii antrenori este primul sezon împreună, pe lângă tensiunea competiției, cei patru se distrează de minune, dar se și „ceartă”atunci când vine vorba de un concurent puternic.

Într-una dintre zilele de filmări, unul dintre concurenți le-a atras atenția antrenorilor, mai ales lui Horia și lui Tudor. În stilul caracteristic, Brenciu nu se sfiește să își facă opinia auzită, nici în fața concurenților, dar nici în fața colegilor săi.

Tudor și Horia au avut un schimb de replici lung și pe alocuri acid, pentru a convinge concurentul să vină în echipa lor, lăsându-i pe Irina și pe Smiley fără cuvinte.

La un moment dat, sătul de „cearta” lor, Smiley s-a sustras din discuția celorlalți doi antrenori: „Sunteți prea mult pentru mine, plec să-mi iau ceva de băut”.S-a repliat rapid și s-a întors cu două foarfece. „Am venit să vă tai la montaj”, le-a transmis colegilor Brenciu și Chirilă.

Citeşte şi:

Cristina Ciobănașu se împarte între familia adoptivă și cea biologică. Îi susține financiar pe cei care i-au dat viață

La 4 ani era declarată „cea mai frumoasă fată din lume”. Cum arată la 18 ani fiica fostului fotbalist
GSP.RO

La 4 ani era declarată „cea mai frumoasă fată din lume”. Cum arată la 18 ani fiica fostului fotbalist

Horoscop 6 decembrie 2019. Este o zi dificilă pentru Raci
HOROSCOP

Horoscop 6 decembrie 2019. Este o zi dificilă pentru Raci