MENIU CAUTĂ
01 Sep. 2018 10:43

Din peripețiile Gabrielei Cristea. „Îi ziceam Sebastianu, era un adevărat hârb”

Distribuie

Gabriela Cristea și-a amintit de peripețiile pe care le-a avut pe vremuri cu mașina pe care o conducea.

În emisiunea „Te iubesc de nu te vezi”, pe care o moderează la postul de televiziune Antena Stars, Gabriela Cristea și-a amintit de vremurile de altădată și a povestit o întâmplare deloc plăcută pe care a avut-o cu mașina pe care o conducea și care a lăsat-o în drum când îi era lumea mai dragă.

„Să vă spun cum m-a lăsat căruța în drum. Aveam o Dacia, prima mea mașină, roșie. Îi ziceam Sebastianu, era un adevărat hârb. Plec eu la un eveniment monden, mă îmbrac, mă aranjez, mă coafez și plec.

Pe la Bucur Obor așa, mă lasă căruța în drum. M-a lăsat acolo, în rond, la Bucur Obor. Mă dau jos, mă uit la ea așa puțin, dau cu tocul așa în roată, mă bag în mașină, iarăși, ridic capota, mă uit la ea… Am închis capota, mi-am chemat un taxi și m-am dus la evenimentul monden', a afirmat vedeta TV.

Gabriela Cristea este prezentă pe micile ecrane din România de foarte mulți ani, fiind moderatoarea mai multor show-uri la diverse porsturi TV. Gabriela Cristea este căsătorită cu muzicianul Tavi Clonda, împreună cu care are o fetiță pe nume Victoria.


Citește și: Libertatea încurajează diferențele de opinie: un alt ziarist de la GSP critică inițiativa VIVA!. „Pe când pamperşii?'


 

Urmareste cel mai nou VIDEO incarcat pe libertatea.ro
Horoscop 18 februarie 2019
Comentarii