De Livia Lixandru,

Divorțul dintre Maria Constantin și Marcel Toader este un subiect îndelung dezbătut zilele acestea. Deși părea că formează unul dintre cele mai solide cupluri, într-un final cei doi și-au spus adio. Carmen Harra a dezvăluit amănunte uimitoare despre artistă și omul de afaceri.

Divorțul dintre Maria Constantin și Marcel Toader i-a luat prin surprindere pe apropiați

„Sunt într-o relaţie relativă, pasageră, tranzitorie. Nu e o relaţie de durată, indiferent de cauza care produce ruptura, nu cred că s-a simţit confidentă, a avut de la început probleme din punct de vedere emoţional, o văd labilă emoţională câteodată, el e agresiv, genul de bărbat care domină o relaţie interpersonală. Agresivitate verbală, un bărbat hotărât care vrea să fie lucrurile exact cum vrea el, devine o forţă agresivă prin acţiunile sale, genul ăsta de relaţii pot deveni abuzive în timp. Psihologic, se explică acţiunea ei de a evada din perimetrul conjugal şi de a găsi pe cineva. Din foarte multe puncte de vedere, e mai bine ca ei să meargă pe drumuri diferite. Nu ştim adevărata faţă a relaţiei. Ruptura s-a produs demult. Sunt tentată să cred ca ea (n.r. Maria Constantin) a înaintat divorţul, a declarat Carmen Harra pentru Antena Stars.

Marcel Toader și Maria Constantin au ajuns în pragul divorțului, iar principalul motiv îl constituie… banii. Marcel Toader și Maria Constantin nu au fost în concediu de când s-au căsătorit. Recent, și-au anulat și o vacanță programată în Cipru.

Citește și


44 de ani de când Ilie Năstase devenea primul nr. 1 din istoria tenisului. ”Eu am fost lider pe 23 august, poate Simona va fi pe 1 decembrie”


 

Un fost jucător de rugby, fosta lui soție și cei trei copii au murit într-un mod oribil. Bărbatul a plănuit totul
GSP.RO

Un fost jucător de rugby, fosta lui soție și cei trei copii au murit într-un mod oribil. Bărbatul a plănuit totul

Horoscop 21 februarie 2020. Balanțele se confruntă cu probleme în familie
HOROSCOP

Horoscop 21 februarie 2020. Balanțele se confruntă cu probleme în familie