MENIU CAUTĂ

Divorțul lui Mel B s-a finalizat. Fosta membră Spice Girls, obligată să plătească o sumă uriașă

Distribuie

Divorțul lui Mel B s-a finalizat. Fosta membră a trupei Spice Girls și-a încheiat socotelile cu Stephen Belafonte, fostul ei soț, pe care l-a acuzat că a avut o aventură cu bona copiilor lor, scrie PA.

În urma finalizării procedurii de divorț, cântăreața a fost obligată de instanță să-i plătească fostului ei soț sumă de 350.000 de dolari – ce include cheltuielile de judecată – şi o pensie alimentară de 5.000 de dolari pe lună, ce asigură cheltuielile pentru creşterea fiicei fostului cuplu, Madison, în vârstă de şase ani.

Judecătorul nu a acceptat solicitarea celor doi de a emite un ordin de restricție, dar foșii soți au ajuns la consens să păstreze între ei o distanţă de cel puţin 182 de metri.

În urma unei audieri ce a avut loc la Tribunalul Superior din Los Angeles, luni, cântăreaţa Mel B, în vârstă de 43 de ani şi născută în oraşul britanic Leeds, a publicat pe Instagram un videoclip ce o arată sărbătorind divorţul de Stephen Belafonte.

Decizia de luni a pus capăt unui divorţ complicat, pe durata căruia cei doi foşti soţi s-au acuzat reciproc de comiterea unor abuzuri fizice.

Melanie Brown, al cărei nume de scenă este Mel B, a spus că Stephen Belafonte a avut un comportament abuziv din punct de vedere fizic şi emoţional faţă de ea şi de fiicele sale, în timp ce fostul soţ al vedetei britanice a acuzat-o că a îndoctrinat-o împotriva sa pe fosta lui fiică vitregă Angel Iris, în vârstă de 10 ani.

În cadrul înţelegerii semnate luni, Stephen Belafonte şi-a retras cererea prin care solicita dreptul de a o vizita pe Angel, al cărei tată biologic este actorul de comedie Eddie Murphy.

Mel B mai are o fiică, Phoenix Chi, născută pe 19 februarie 1999 în perioada în care artista britanică a fost căsătorită cu primul ei soţ, dansatorul olandez Jimmy Gulzar.


Citește și: Țara din Europa unde amenzile de circulație se calculează în funcție de avere


 

Citește mai multe despre stephen belafonte, Divort și Mel B pe Libertatea.

Comentarii