Mergi direct la conținut »
DJ Wanda, apariție excentrică la o piscină din Los Angeles
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > DJ Wanda, apariție excentrică la o piscină din Los Angeles

DJ Wanda, apariție excentrică la o piscină din Los Angeles

Excentrica din fire, DJ Wanda nu a trecut neobservată atunci când și-a facut apariția la piscina celui mai celebru hotel din Hollywood. Vedeta a ieșit la plajă în costum de baie, accesorizat, în mod inedit, cu o  pereche de cizme de cowboy. Totul s-a întâmplat în timpul vacanței petrecută în Los Angeles alături de logodnicul ei, Karl. 

„M-a fascinat concept-store-ul Wilde West, unde am găsit aceste cizme, dar și câteva pălării de cowboy. Mereu mi-am dorit să merg la Rodeo. N-am ajuns încă acolo, însă îmi place să port acest tip de cizme, pe care să le accesorize cât de inedit se poate”, declara DJ Wanda.

DJ Wanda a fost cerută în căsătorie

„Am întâlnit multe persoane fascinate de arta tatuajului care m-au întrebat ce povești stau în spatele alor mele. M-a amuzat și faptul că unii au crezut că sunt actriță de serial, întrucât hotelul găzduia în perioada respectivă Daytime Emmy. Le-am spus glumind că viața mea este de 10 ori mai tare decât orice Soap Opera american”, povestește DJ Wanda.

În timpul vacanței în Los Angeles, DJ Wanda a fost cerută în căsătorie pe plaja din Malibu. Vedeta a primit un superb inel cu diamante și rubin, pe care australianul Karl, cu care locuiește în Londra, îl avea pregătit încă dinaintea vacanței în Statele Unite ale Americii. DJ Wanda si Karl s-au cunoscut vara trecuta prin intermediul unui prieten comun. Karl este australian, însă locuiește în Londra de 17 ani, oraș unde a dezvoltat cu succes afaceri în domeniul construcților.

Citește și

Venezuela face un apel public disperat: „SUA vor să ne falimenteze, sunt zeci de mii de morţi”. Adevărul pe care regimul Maduro nu îl recunoaşte

Close
Închide
  Close