Mergi direct la conținut »
Doi ani de nunta lui What's Up. Mesajul nașului Cătălin Măruță pentru finii lui | VIDEO
Monden Libertatea > Entertainment > Monden

Doi ani de nunta lui What’s Up. Mesajul nașului Cătălin Măruță pentru finii lui | VIDEO

S-au împlinit doi ani de când muzicianul What’s Up s-a căsătorit cu aleasa inimii lui, Simina. Nașul Cătălin Măruță le-a transmis un mesaj plin de emoție finilor lui.

De Dana Aramă,

Whats Up s-a căsătorit cu Simina în luna august a anului 2016. Nașii de cununie ai celor doi au fost prezentatorul de televiziune Cătălin Măruță și soția sa, cântăreața Andra.

Whats Up se află în Republica Dominicană unde concurează pentru Exatlon România. Însă soția sa, Simina, a fost mai emoționată ca niciodată și a scris un mesaj  pe contul de socializare al partenerului ei de viață.


„Astăzi facem 2 ani de la căsătorie. În lipsa lui îmi permit să las un mesaj pentru amândoi. Iubirea noastră nu are limite, nu știe să mintă și nici să ceară dovezi mărețe. E simplă, e frumoasă și a trecut prin multe încercări, dar totuși încă se încăpățânează să crească. Te iubesc din sulfet!”.

La rândul lui, prezentatorul de televiziune Cătălin Măruță nu a uitat de finii săi:

„Se împlinesc doi ani de când v-ați unit destinele în fața lui Dumnezeu, iar noi v-am fost nași. Ce amintiri frumoase ne leagă! Să aveți viață lungă împreună și să vă bucurați de clipe minunate… Și, nu în ultimul rând, La mulți ani, Simina! ❤️”, a spus acesta.


Citește și: EXCLUSIV/Dosarul „Tigrul de platan”, micul monstru care ne poate îmbolnăvi. Toată Europa se chinuie să scape de copacul care atrage insecta, noi îl plantăm abuziv


 

Close
Închide
  Close