Mergi direct la conținut »
Dorian Popa a ajuns la casa lui Gheorghe Dincă. „Am făcut o cruce. Nu știu ce să cred”
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Dorian Popa a ajuns la casa lui Gheorghe Dincă. „Am făcut o cruce. Nu știu ce să cred”

Dorian Popa a ajuns la casa lui Gheorghe Dincă. „Am făcut o cruce. Nu știu ce să cred”

Dorian Popa a ajuns la Caracal, iar primul lucru pe care l-a făcut a fost să meargă la casa lui Gheorghe Dincă, locul în care a fost ucisă Alexandra Măceșanu.

De Livia Lixandru,

Dorian Popa a ținut să vadă casa groazei cu ochii lui, așa că a prezentat totul într-un vlog, unde le-a explicat fanilor, că locuinţa lui Gheorghe Dincă arată mult mai terifiant în realitate.

„Johnule, noi nu căutăm senzaţionalul, nu căutăm de fapt şi de drept absolut nimic, doar am vrut să vin aici să simt energia, să văd şi eu unde a putut trăi acest monstru, Johnule.

În aceeaşi ordine de idei vă spun sincer că îmi doream să văd dacă există bandă care delimitează zona, dacă totul e făcut aşa cum trebuie şi într-adevăr este făcut totul aşa cum trebuie. Senzaţional! Arată mult mai terifiant în realitate decât ce am văzut la televizor, Johnule.

Am făcut o cruce şi eu şi nu ştiu, se spun atât de multe încât nu ştiu ce să cred. Nu ştim nici unii dintre noi ce să credem, însă sperăm ca sufleţele fetelor să fie totuşi aici pe Pământ în continuare. O să mă uit şi eu puţin aşa pentru a înţelege ce am văzut la televizor.

Nu este nicio glumă, nu este niciun subiect de făcut vizualizări, pur şi simplu eu un daily vlog şi eu filmez zilnic ceea ce fac. Şi mi-am promis că atunci când voi veni prima oară în Caracal voi veni şi aici”, a  spus Dorian Popa potrivit Spynews.

Replica Andreei Bălan, după ce toată lumea a vorbit despre divorțul ei de George Burcea
Recomandări

Replica Andreei Bălan, după ce toată lumea a vorbit despre divorțul ei de George Burcea

 

În casa lui Gheorghe Dincă au fost descoperite rămășițe umane

La începutul lunii iulie, Gheorghe Dincă a fost arestat, după ce a recunoscut că le-a ucis pe Alexandra Măceșanu și pe Luiza Melencu.

În casa acestuia din Caracal au fost găsite rămășițe umane despre care specialiștii INML au precizat, în urma analizelor, că sunt ale Alexandrei Măceșanu.

Rămăşiţele descoperite în liziera pădurii din Caracal, despre care Gheorghe Dincă a spus că sunt ale Luizei, au fost trimise în Statele Unite pentru a fi analizate de FBI.

Close
Închide
  Close