De Livia Lixandru,

Suspansul, tensiunea, determinarea, forța și intensitatea la care s-a desfășurat duelul dintre familia Duban și cuplul Dragoș Moștenescu – Narcisa Suciu, au condus la un deznodământ fericit, plini de lacrimi și trăiri intense. Dragoș a fost cel care a pierdut duelul, însă el nu a părăsit Ferma vedetelor datorită eliminării Ronei Hartner print vot.

Tensiunile create în fermă, din momentul în care s-a pus pe masă posibilitatea eliminării prin vot și alegerea Ronei pentru a părăsi casa, a lăsat un gust amar care s-a resimțit la prima oră a dimineții. Când a venit ciobanul să o ia de acolo, Rona nu și-a luat la revedere de la colegii ei. Ea a schimbat Ferma vedetelor pe o fermă obișnuită, unde a primit sarcini și un loc al ei în care să se odihnească. Cum se va descurca ea singură cu volumul de muncă și lipsa ajutorului din partea celorlalți colegi, rămâne de văzut.

După ce Andrei Duban l-a ales pe Dragoș Moștenescu ca adversar la duel, prin tragere la sorți, Monica Bârlădeanu i-a vizitat la căsuțele dueliștilor și le-a oferit oportunitatea de a vorbi cu familia. Acesta a fost un moment de intimitate, care l-a copleșit pe Andrei, neputând să își controleze lacrimile când i-a auzit vocea fiului său implorându-l să vină acasă: „Îți doresc, Monica, din tot sufletul meu să simți ce simt eu!”, a spus el printre lacrimi.

Minciuna consilierului PNL! Politicianul apare alături de capul clanului nu „acum 10 ani”, ci în ianuarie 2019
Recomandări

Minciuna consilierului PNL! Politicianul apare alături de capul clanului nu „acum 10 ani”, ci în ianuarie 2019

 

Prima probă, Fă-ți singur gardul, a fost una foarte solicitantă din punct de vedere fizic. Ei au avut la dispoziție scânduri, cuie și fierăstraie pentru a construi un gard la fel ca cel expus în arenă drept model. După lungi ajustări, inspecții și retușuri, familia Duban a ieșit învingătoare.

La cea de-a doua probă, Catapulta, cele două echipe au trebuit să arunce cartofi în niște vase pregătite. Lupta a fost strânsă și Dragoș, împreună cu Narcisa, au reușit să egaleze scorul.

La cea de-a treia probă, Știuleții, cele două cupluri au trebuit să transporte porumbul fără a-l atinge cu palmele, pe un traseu suspendat.  Ei trebuiau să umple coșurile aflate la capătul traseului ce trebuia parcurs mutând scândurile pe care călcau. Andrei și Grațiela Duban au demonstrat că au fost mai rapizi și au câștigat primul lor duel.

Lacrimile de emoție au început să curgă șiroaie pe chipul Grațielei, iar vorbele sale și ale lui Andrei, faptul că au luptat cu toată forța lor, au creat un moment cu o încărcătură emoțională uriașă ce a fost simțit de toți.

Citește și

VIDEO EXCLUSIV/Adelina Pestrițu vrea să nască natural și să alăpteze cât mai mult. „Fac orice pentru binele bebelușului”

 

CTP, reactie dura dupa meciul Simonei: "Greșeli de Djokovic jucând pe stradă cu băieții din Belgrad"
GSP.RO

CTP, reactie dura dupa meciul Simonei: "Greșeli de Djokovic jucând pe stradă cu băieții din Belgrad"

Horoscop 20 februarie 2020. Peștii ar trebui sa evite cheltuielile
HOROSCOP

Horoscop 20 februarie 2020. Peștii ar trebui sa evite cheltuielile