In weekend-ul ce tocmai a trecut am sarbatorit iubirea. Iubirea care nu tine cont de reguli, principii sau idei preconcepute, ci iubirea adevarata, neatinsa de nimic, iubirea pura care conecteaza sufleteste doi oameni pana la cer si dupa. Cu picioarele pe nisip, marea ca martor si cerul liber deasupra. A fost de departe cea mai emotionanta si inaltatoare experienta traita pana acum… Nu ii inteleg pe cei ce se grabesc sa traga concluzii de orice fel atunci cand este vorba despre iubire. Oamenii isi pot promite iubirea vesnica in orice chip, exact asa cum simt sa faca asta”, a scris Jojo pe blogul său, alături de câteva fotografii în care își arată mândră verigheta și inelul de logodnă.

Extrem de discreți în ceea ce privește intimitatea lor, Jojo și Paul Ipate nu au vorbit niciodată despre viața lor amoroasă, însă au alimentat zvonurile legate de nunta lor. Cel puțin actrița, care, imediat după ce s-a speculat că și-ar fi unit destinul cu cel al actorului, a postat o imagine cu un inel care semăna foarte mult cu o verighetă.

Căsătoria celor doi s-a conturat ca o certitudine weekendul acesta, odată cu nunta lui Octavian Strunilă. După cum se prea bine știe, pentru a putea fi părinții spirituali ai unui cuplu, nașii trebuie să fie musai căsătoriți în fața Domnului, altfel, preotul nu oficiază slujba. Acestea fiind spuse, sâmbătă, Jojo a avut rol de nașă la nunta lui Strunilă cu Oana. Evenimentul a avut loc pe plaja din 2 Mai, unde un preot a ținut slujba în aer liber, chiar pe malul mării, în bătaia brizei. Cel mai probabil petrecerea a avut loc chiar la restaurantul din vecinătate, unul cu specific pescăresc.