De Tatiana Solomon,

Concurenţii aflaţi în cursa pentru Eurovision au făcut tot ce-au putut pentru a se asigura că sunt în formă maximă în finala naţională, desfăşurată aseară. Cătălin Josan, care a ieşit pe locul 1, cu 98 de puncte, la preselecţia naţională a concursului Eurovision, cu piesa “Call my Name”, dar şi Elena, solista trupei Mandinga, ocupanta locului 2, cu piesa “Zaleilah”, au intrat ieri în pauză vocală.
Până la ora 21.00, când s-a dat startul concursului, ei au comunicat numai prin semne ori în scris cu apropiaţii. Elena a apelat şi la tratamente naturiste menite să-i protejeze gâtul înainte de concurs: a băut ceai îndulcit cu miere şi gălbenuş crud amestecat cu lapte cald, zahăr şi puţin rom.

Moldoveanul, la ultima participare

Josan a spus că de la anul nu mai concurează la Eurovision. “Sunt la a patra încercare. S-ar putea ca pe viitor să nu mă mai axez pe acest concurs. E ultima mea participare”, a declarat moldoveanul. Cătălin, care a devenit cunoscut după emisiunea “Megastar”, a ocupat locul 3 în finala naţională a Eurovision din anul 2008, locul al doilea în finala din 2009, iar în 2010 a ieşit din nou pe locul al treilea.
Mandinga a intrat aseară în concurs dominată nu numai de emoţii, dar şi de superstiţii. “Mandinga a împlinit 10 ani de la înfiinţare, finala e pe 10 martie, trupa are o piesă de nota 10 şi va intra în concurs a zecea, după ora zece seara”, a spus managerul formaţiei Mandinga, Sergiu Stoiadin. Anul acesta, Eurovisionul va avea loc la Baku, în Azerbaidjan, la sfârşitul lunii mai.

De ce s-a ascuns regina Elisabeta a II-a în tufiș de Nicolae Ceaușescu: „Nu făcuse în viața ei așa ceva!”
GSP.RO

De ce s-a ascuns regina Elisabeta a II-a în tufiș de Nicolae Ceaușescu: „Nu făcuse în viața ei așa ceva!”

Horoscop 25 mai 2020. Fecioarele renunță la anumite aranjamente
HOROSCOP

Horoscop 25 mai 2020. Fecioarele renunță la anumite aranjamente