MENIU CAUTĂ
04 Oct. 2017 12:00

Neînfricata Elena Lasconi intră fără emoții la Fort Boyard. S-a călit cu experiențe extreme în războiul din Afganistan și la cutremurul din Turcia!

Distribuie

Elena Lasconi participă la Fort Boyard alături de Mihai Rait (Dorel din Las Fierbinți”), Andreea Antonescu, Mircea Zara și luptătorul Ciprian Șchiopu. Cei cinci urmează să intre duminica aceasta în fortăreața din Atlantic, iar dintre toți, Elena pare să aibă cea mai vastă experiență în materie de aventuri duse la extrem. Poate că noi o știm ca invitată la “Sunt celebru, scoate-mă de aici!” și “Ferma vedetelor” sau câștigătoare a trofeului “MasterChef” (cu o prăjitură care i-a uluit pe chefi), însă, dincolo de toate acestea, este reporter la Știrile Pro TV, iar din această postură a dat piept cu războiul din Afganistan!

Elena răspunde ”prezent” de fiecare dată când producătorii unei noi emisiuni îi propun să participe în calitate de invitat. De ce? ”O văd ca pe o oportunitate de a mă cunoaște mai bine și de a crește ca individ. E foarte tare”, ne-a explicat ea.

Elena Lasconi participă la Fort Boyard: ”A fost cea mai faină experiență”

Cu cei patru alături de care aplecat în căutarea comorii lui Pere Fouras din Fort Boyard spune că s-a înțeles excelent: Doamne, a fost incredibil. Chimie cu toți! Atunci când am plecat, nu eram în cea mai bună formă, însă din momentul în care am făcut cunoștință m-am simțit ca în adolescență. Am râs împreună, am mâncat împreună, am vorbit și ne-am plimbat înainte de concurs, iar în timpul competiție am fost toți ca unul. A fost cea mai faină experiență pe care am avut-o din punctul ăsta de vedere”.

Andreea Antonescu, Elena Lasconi, Mihai Rait, Mircea Zara si Ciprian Schiopu la Fort Boyard

Andreea Antonescu, Elena Lasconi, Mihai Rait, Mircea Zara și Ciprian Schiopu, la Fort Boyard

Elena pare să aibă o apetență crescută pentru orice presupune un grad de risc. Explicabil, dacă vezi ce presupune jobul ei de zi cu zi, cel de reporter, care a purtat-o, de-a lungul timpului, prin unele dintre cele mai periculoase locuri! ”Am fost corespondent de război. Am fost în Afganistan, echipată cu vestă antiglonț și cască de protecție și m-am mișcat dintr-o parte în alta cu TAB-UL. Am transmis din zone calamitate. Alunecări de teren, inundații catastrofale, cutremurul din Turcia, unde am prins peste 50 de replici. Am văzut și am simțit mirosul morții. Și nu e despre limite sau inconștiență. E pur și simplu vorba despre un job incredibil. Felul în care transmiți, reportajele pe care le faci pot schimba viața unor oameni și mă bucur că am putut să fac asta”, ne-a povestit ea.

Totuși, Elena crede că nu experiența ei ”la limită” o face invitata perfectă în emisiuni ce presupun aventuri în locuri rupte de civilizație, ci… normalitatea ei. ”Sunt foarte normală. Eu nu mă consider vedetă. Chiar nu sunt. Pentru mine, vedete sunt marii actori, muzicieni, realizatori TV – formatori de opinie. Eu sunt un om obișnuit, care întâmplător lucrează de mai bine de 20 de ani într-o televiziune de top. Am rate la bancă, facturi de plătit, conduc aceeași mașină de mai bine de zece ani, fac piața, gătesc, pun conserve pentru iarnă, joc table și canastă cu vecinii și prietenii. Cred că ăsta a fost raționamentul producătorilor când m-au ales, că am multe în comun cu majoritatea românilor”, ne-a mărturisit ea.

Citește și: EXCLUSIV/ Ștefan Hrușcă nu mai are răbdare! Anul ăsta începe să ne colinde încă din toamnă

Citește mai multe despre Elena Lasconi și Fort Boyard pe Libertatea.

Comentarii