Mergi direct la conținut »
Elena Merișoreanu are probleme de sănătate. Interpreta de muzică populară riscă să nu mai poată cânta
Monden Libertatea > Entertainment > Monden

Elena Merișoreanu are probleme de sănătate. Interpreta de muzică populară riscă să nu mai poată cânta

Elena Merișoreanu s-a simțit tot mai rău în ultima perioadă, iar din cauza problemelor de sănătate, artista riscă să nu mai poată cânta. Una dintre corzile vocale este afectată, iar vedeta are nevoie de pauză.

Mai mult, medicii i-au recomandat Elenei Merişoreanu să slăbească  din cauza problemelor cu genunchii, pe care le are de mai multă vreme.

„Din păcate nu mă simt bine și am probleme grave la una dintre corzile vocale. Am făcut prostia să vorbesc la telefon întruna și să merg la spectacole, iar acum nu e bine deloc, risc să nu mai pot cânta. Doctorul m-a chemat la spital și a spus să mă interneze o săptămână, ca să respect pauza vocală. Totul s-a declanșat din cauza problemelor la glanda tiroidă. După ce m-am operat, în 2012, a început transformarea. Degeaba am ținut diete, nu au dat roade. Și mai știți ceva, e cam greu la vârsta mea să mai slăbești. Am peste 80 de kg, vreo 83-84 și nu e bine deloc. Eu mănânc la fel, vă spun sincer, seara mănânc fructe. E adevărat că mai greșesc când vin pe la 3 noaptea de la concerte. Medicul mă sfătuiește să slăbesc, mai ales că am început să am probleme cu genunchii”, a spus Elena Merişoreanu pentru click.ro.

Citește și

Românca Roxana Mărăcineanu, noul ministru al Sportului din Franța, s-a făcut remarcată criticând dur sportul francez

Close
Închide
  Close