MENIU CAUTĂ
22 Mar. 2017 15:49

Elena Udrea își aniversează mama. Ce mesaj i-a transmis

Distribuie

Elena Udrea își aniversează mama. ea i-a transmis un mesaj emoționant celei care i-a dat viață.

Ziua de 22 martie este una specială pentru Elena Udrea. Aceasta o sărbătorește pe mama sa, Maria.

Elena Udrea, în vârstă de 43 de ani, i-a transmis un mesaj plin dde emoție celei care a adus-o pe lume.

„La mulți ani, Mama! ❤ Îți mulțumesc pentru că mă iubești fără condiții și fără limite, doar tu și, te rog să mă ierți pentru toată suferința pe care ți-am adus-o în ultimii ani!”, i-a transmis Elena Udrea mamei sale.

Mesajul este însoțit și de o fotografie cu mama și fiica.

 

Cine este Elena Udrea

 

Elena Udrea s-a născut la 26 decembrie 1973 în Buzău. A copilărit în cartierul Micro V, din Buzău, într-o familie de muncitori, tatăl fiind șofer, iar mama – taxatoare la societatea de transport public local. A locuit împreună cu părinții, în satul Pietrosu, Buzău până la vârsta de 5 ani.

În anul 2003, Elena Udrea s-a căsătorit cu omul de afaceri Dorin Cocoș. Cei doi au divorțat în anul 2013, la un notar public.

A fost deputat și ministru al Dezvoltării Regionale și Turismului.

Elena Udrea, care are o relație cu Adrian Alexandrov, este cercetată într-un dosar pentru abuz de serviciu.

La ultimul termen din proces, care a avut loc pe 1 martie, judecătorii de la Înalta Curte de Casație și Justiție au stabilit că sentința o vor anunța pe 13 martie. Ulterior, aceștia au decis să amâne pronunțarea până pe data de 28 martie. Procurorii au cerut pedeapsa maximă pentru Elena Udrea, care este cercetată pentru abuz în serviciu, luare de mită și tentativă de folosire de acte false pentru a obține fonduri europene. Riscă o pedeapsă maximă cu executare de peste 14 ani, dacă va fi găsită vinovată pentru toate faptele.

Comentarii