Mergi direct la conținut »
Elton John va fi premiat pentru lupta contra HIV
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Elton John va fi premiat pentru lupta contra HIV

Elton John va fi premiat pentru lupta contra HIV

Cântăreţul britanic Elton John va primi din partea Fundaţiei Harvard un premiu pentru implicarea sa în lupta contra HIV/SIDA.

Elton John îşi va adăuga astfel numele pe lista laureaţilor din anii precedenţi ai acestui premiu, ”Peter J. Gomes Humanitarian Award”, decernat de organizaţia ce îşi are sediul în cadrul Universităţii Harvard, în rândul cărora se află arhiepiscopul Desmond Tutu, fostul secretar general al ONU Ban Ki-moon şi laureata premiului Nobel pentru pace Malala Yousafzai.

Cu peste 30 de albume de studio lansate, Elton John, recompensat cu cinci premii Grammy, a devenit cunoscut pe plan mondial graţie unor piese foarte apreciate de public, precum „Tiny Dancer” şi „Rocket Man”.

Artistul britanic este şi un susţinător înfocat al cauzei persoanelor care trăiesc cu HIV şi SIDA şi a înfiinţat Elton John AIDS Foundation în urmă cu 25 de ani.

De atunci, fundaţia lui a strâns donaţii de peste 385 de milioane de dolari în beneficiul programelor medicale care încearcă să stopeze această epidemie letală.


Citește și: GALERIE FOTO/ Cătălin Botezatu, imagini inedite din ”Epoca de Aur”. Era manechin la fabrica textilă APACA!

Close
Închide
  Close