Mergi direct la conținut »
Emilia Popescu e îmbrăcată de fiica ei! Actrița și-a transformat fata, absolventă de design vestimentar, în stilist personal
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Emilia Popescu e îmbrăcată de fiica ei! Actrița și-a transformat fata, absolventă de design vestimentar, în stilist personal

Emilia Popescu e îmbrăcată de fiica ei! Actrița și-a transformat fata, absolventă de design vestimentar, în stilist personal

Emilia Popescu e tare bucuroasă că fiica ei de 23 de ani, Maria Ștefănescu, nu i-a călcat pe urme. Tânăra a îmbrățișat o carieră în modă și a devenit, de câțiva ani, stilistul personal al celebrei actrițe.

De Andreea Romaniuc Archip,

Emilia Popescu, 53 de ani, nu suferă deloc că talentul ei nativ nu a fost moștenit de fiica sa și a fostului său soț, flautistul Ion Bogdan Ștefănescu, de care a divorțat în urmă cu 10 ani.

„Sunt cea mai fericită. Pentru mine ăsta este cadoul vieții mele, faptul că fata mea nu a făcut Actoria. De ce? Pentru că este o meserie grea, ingrată, nedreaptă, mai ales pentru o femeie. De la anul, promit să fiu îmbrăcată numai de Maria Ștefănescu. A terminat masterul”, a declarat, pentru Libertatea, Emilia Popescu.

Emilia Popescu este fericită că Maria nu a fost atrasă de Actorie

În garderoba actriței se regăsesc mai multe obiecte vestimentare personalizate, pe care și-a pus amprenta Maria. Îi sunt dragi, îi plac și le poartă cu plăcere. “Mi-a făcut un pardesiu, pantaloni, pulovere, dar nu pentru apariții publice. Mă surprinde cu diverse creații”, a adăugat Emilia Popescu.

Nu iese din casă până nu primește aprobarea Mariei

Emilia Popescu nu iese des la evenimente mondene, însă atunci când îți face apariția are o ținută atent aleasă. Și asta pentru că Maria Ștefănescu are un cuvânt greu de spus.

Maria Stefănescu își consiliază mama în alegerea outfit-urilor

„Tot timpul mă consult cu ea. Nu mă lasă să ies oricum din casă. Nu ies fără aprobarea ei, să știi, pentru că are gust”, ne-a povestit Emilia Popescu, explicând că Maria o consiliază încă dinainte să studieze designul vestimentar, pentru că are dintotdeauna gust și înclinație către artă: „Pictează de la 6 ani, a făcut pictură, grafică, e în domeniul acesta de când se știe”.

Foto: Vlad Chirea/ Facebook

Citește și: INTERVIU EXCLUSIV | Din Drumul Taberei, primar în Germania! Octavian Ursu le dă sfaturi politicienilor români: „Să fie corecți și harnici. Să-și câștige respectul în țară, dacă vor respect în afară”

Close
Închide
  Close