Mergi direct la conținut »
Eminem a sărbătorit 10 ani de când nu a mai băut alcool
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Eminem a sărbătorit 10 ani de când nu a mai băut alcool

Eminem a sărbătorit 10 ani de când nu a mai băut alcool

Eminem a sărbătorit, sâmbătă, prin intermediul unei postări pe Instagram, 10 ani de când nu a mai pus alcool în gură. Cunoscutul rapper a avut probleme grave, în trecut, cu alcoolul, fiind internat de mai multe ori la dezintoxicare.

În 2005, Eminem a fost internat la dezintoxicare, după ce a consumat foarte mult alcool, iar în 2006 a recidivat. La sfârșitul anului 2007, el aproape că a murit, după o supradoză de metadonă (un medicament opioid sintetic și calmant, care mai este folosit ca substitut pentru dependența de droguri precum heroina), scrie E! Online.

Sâmbătă, Emiminem a postat pe pagina sa de Instagram o fotografie în care ține în mână o monedă primită din partea instituției care l-a ajutat să rămână treaz în ultimul deceniu. Pe monedă se pot vedea simbolurile folosite de societatea Alcoolicilor Anonimi.

”Mi-am celebrat, ieri, cei 10 ani de când sunt treaz”, a scris Eminem pe Instagram.

Celebrated my 10 years yesterday.

A post shared by Marshall Mathers (@eminem) on

Eminem a concentrtat, recent, la Festivalul Coachella, din California (SUA), unul dintre cele mai așteptate evenimente muzicale ale anului. Pe aceeași scenă a urcat și Beyonce, cântăreața fiind cap de afiș.


EXCLUSIV | Doi bătrâni au rămas singurii locuitori ai unui sat de lângă Cernobîl. De câţiva ani, însă, nu-şi mai vorbesc

Close
Închide
  Close