UPDATE, 1 NOIEMBRIE: Modificare de ultimă oră la Pro TV. Postul a scos din grilă ultimele două ediții ale emisiunii Fort Boyard și a programat filme.

„Ediția în care echipa Muschetarii încearcă să câștige averea lui Pere Fouras va fi difuzată în curând. Grilele de programe reprezintă un mecanism care poate fi ajustat. Vom reveni cu informații legate de programul de difuzare”, au declarat reprezentanții Pro TV

UPDATE – 29 OCTOMBRIE: A cincea ediție a Fort Boyard a adus în concurs echipa formată din George Vintilă, Cosmina Păsărin, Andrei Stoica, Anna Lesko și Cornel Ilie. Cele cinci vedete au reușit să ajungă la comoară, dar s-au încurcat la final și au adunat cea mai mică sumă adunată până acum, 6.350 de euro.  Noutatea în cea de-a cincea ediție Fort Boyard este aceea că toți banii câștigați au fost donați, spre deosebire de alte echipe care au donat doar jumătate din sumă.

Anna Lesko și-a scos sânii la înaintare la Fort Boyard

UPDATE – 22 OCTOMBRIE: A patra ediție Fort Boyard a ținut publicul cu sufletul la gură duminică seara, 22 octombrie. A patra echipă intrată în concurs, formată din Andreea Ibacka, Roxana Vancea, Jorge, Răzvan Fodor și Ionuț Iftimoaie a reușit să adune 7.560 de Euro.

UPDATE- 13 octombrie: Ediţia a treia Fort Boyar a ţinut din nou publicul cu sufletul la gură. A treia echipă intrată în concurs, formată din Lia Bugnar, Kamara, Claudia Pavel, Giani Chiriţă şi Ionuţ Atodiresei a reuşit să adune 6.390 euro.

INVESTIGAȚIE LIBERTATEA - DER SPIEGEL. Cum a ajuns în plasament la o familie din România un copil-problemă din Germania, care apoi a omorât o femeie din Mediaș
Recomandări
INVESTIGAȚIE LIBERTATEA – DER SPIEGEL. Cum a ajuns în plasament la o familie din România un copil-problemă din Germania, care apoi a omorât o femeie din Mediaș

A treia ediție Fort Boyard. Câți bani au reușit să câștige echipa

UPDATE- 9 octombrie: Ediția a doua Fort Boyar a ținut din nou publicul cu sufletul la gură. A doua echipă intrată în concurs, formată din Andreea Antonescu, Mihai Raiţ, Mircea Zara, Elena Lasconi şi Ciprian Şchiopu, a reuşit să adune 14.850 de euro.

 

Emisiunea Fort Boyard, scoasă din grilă. Ce spun reprezentanții Pro TV

 

UPDATE- 2 octombrie: Fort Boyard România este si duminica viitoare, de la 20:30, doar la PRO TV. Echipa „Neînfricații”, formată din Andreea Antonescu, Mihai Raiț, Mircea Zara, Elena Lasconii și Ciprian Șchiopu sunt pregătiți să intre în Fort.

Prima ediție Fort Boyard. Câți bani au reușit concurenții să câștige și ce probe au trecut

Update – 1 octombrie: Prima echipă intrată în concurs, formată din Mihaela Rădulescu, Corina Bud, Sandra Izbașa, Vlad Logigan și Adrian Nartea, a reușit să adune o sumă frumoasă de bani, peste 10.000 de euro.

Update – 1 octombrie: Corina Bud a fost protagonista unuia dintre cele mai spectaculoase probe de la Fort Boyard. Ea s-a luptat în noroi cu o altă femeie.

Update  – 1 octombrie: În prima ediție a show-ului, Mihaela Rădulescu a trecut prin probe de foc, la fel ca și ceilalți colegi de echipă. Diva de la Monaco s-a cățărat pe zidul fortului și a mers pe sârmă, la mare înălțime, deasupra unei gropi cu tigri.

Update – 1 octombrie: Mai sunt doar câteva minute până la începerea show-ului. „Provocarea începe imediat.  Cinci vedete, un fort în mijlocul Oceanului Atlantic, multe încercări și o cauză nobilă„, este mesajul transmis înainte de intrarea în acțiune a concurenților.

Primul român eliminat din Registrul Agresorilor Sexuali, un profesor condamnat pentru corupere sexuală de minori. Ce au spus judecătorii
Recomandări
Primul român eliminat din Registrul Agresorilor Sexuali, un profesor condamnat pentru corupere sexuală de minori. Ce au spus judecătorii

UPDATE – 29 septembrie: Mihaela Rădulescu, viaţă grea la Fort Boyard: «Eram urcaţi cu o macara şi blocaţi acolo până seara»

UPDATE – 28 septembrie: Prima echipă pusă la încercare este formată din Mihaela Rădulescu, Sandra Izbaşa, Corina Bud, Vlad Logigan şi Adrian Nartea.

UPDATE – 21 iulie: Anna Lesko, Cosmina Păsărin, George Vintilă, Cornel Ilie şi Andrei Stoica intră în aventura Fort Boyard, la Pro TV.  Aşadar, porţile Fort Boyard se deschid pentru o nouă echipă plină de energie, pregătită să facă faţă oricărei provocări! Sunt alte cinci vedete care au spus DA aventurii Fort Boyard.

UPDATE – 7 iulie:  Deea Ibacka, Roxana Vancea, Fodor, Iftimoaie şi Jorge intră în cursa Fort Boyard. Forţa, îndemânarea, rezistenţa, rapiditatea şi îndrăzneala le vor fi puse la grea încercare prin probe de foc ce le vor împinge limitele la maximum şi le vor scoate la iveală noi abilităţi. Despre provocarea Fort Boyard, cele cinci vedete au puncte de vedere foarte interesante, însă toţi sunt legaţi de o pasiune, care s-a înfiripat în sufletele lor în urmă cu mai bine de 20 de ani.

UPDATE – 27.06: Paul Ipate şi Octavian Strunilă prezintă Fort Boyard şi le vor prezenta românilor vedete din showbiz-ul autohton, pregătite să îşi depăşească limitele şi să-şi demonstreze rezistenţa, dar şi umorul, în probe şi situaţii surprinzătoare din fortul situat în strâmtoarea Pertuis dAntioche.

CORESPONDENȚĂ DIN HERSON. Un fost prizonier la ruși povestește ororile: electroșocuri, bătăi, „un terci cu apă o dată pe zi și în loc de alarmă, imnul Rusiei”
Recomandări
CORESPONDENȚĂ DIN HERSON. Un fost prizonier la ruși povestește ororile: electroșocuri, bătăi, „un terci cu apă o dată pe zi și în loc de alarmă, imnul Rusiei”

Emisiunea Fort Boyard vine la Pro TV cu vedete din România. Show-ul va fi filmat integral în Franţa.  Lansată în 1990, competiţia s-a numit iniţial Les Clés de Fort Boyard (Cheile Fortului Boyard). Creată de Jacques Antoine, Jean-Pierre Mitrecey şi Pierre Launay, emisiunea — concurs a instituit un curent în divertismentul televizat, fiind transmisă sau recreată şi peste hotare.

Fort Boyard vine la Pro TV cu vedetele noastre

Lansat iniţial în anul 1990, show-ul a fost difuzat pentru prima dată în Franţa şi a fost preluat în scurt timp în întreaga lume, iar printre ţările care au difuzat acest format se numără Marea Britanie, Belgia, Danemarca, Germania, Olanda, Rusia, Spania şi Statele Unite ale Americii. Pro TV a difuzat ediţii ale show-ului încă de acum 20 de ani.

În fiecare ediţie a show-ului, câte o echipă formată din cinci celebrităţi din România va intra în Fort Boyard şi va încerca să ducă probele la capăt, pentru a deschide comoara şi, implicit, pentru câştigarea premiului ediţiei, potrivit Paginademedia.ro. Fort Boyard este un show de anvergură, care va fi filmat integral în Franţa, în strâmtoarea Pertuis d’Antioche, chiar în fortul original, care a fost finalizat în secolul al XIX-lea.

Fort Boyard, după 20 de ani- Probe

În seria de debut a aventurilor din Fort Boyard, regulile jocului prevedeau obţinerea a 18 chei pentru deschiderea a 18 cufere, parcurgerea unui pasaj inundat în tunelurile fortului, probele desfăşurându-se într-un ritm galopant, dominate de enigme şi mister.

Félindra a fost până în 2007 dresoarea a trei tigri care păzeau Sala Comorii, având un rol esenţial în deznodământul aventurii. Passe-Partout, cel mai rapid locuitor al fortului conlucrează îndeaproape cu Passe-Temps. Passe-Partout este responsabil de trecerea concurenţilor dintr-o zonă în alta, în timpul aventurii. El este şi cel care ţine cheile şi cartuşele recuperate de competitori în timpul jocului. Passe-Temps răspunde de trecerea timpului şi conduce concurentul ales de stăpân în Vigie pentru a dezlega enigmele Părintelui Fouras. Prezent în Fort timp de peste 14 sezoane consecutive, La Boule, interpretat de regretatul Yves Marchesseau, a sunat gongul care marca începutul emisiunii şi clopoţelul ce anunţa sfârşitul fiecărei runde. El a avut şi rol de gardian al închisorii.

Emisiunea Fort Boyard vine la Pro TV. Show-ul va fi realizat cu vedete din România

Alte personaje celebre care au delectat publicul cu rolurile lor în competiţiile derulate până în 2007 au fost: magicianul (Serge Avril), L’Homme-Fort (Franck Forestier), Passe-Muraille (Anthony Laborde), Chinezul (Roberty Long), Sauvageonne — Copila sălbatică (Iléana Prouvost).

Fort Boyard – Istoricul emisiunii

Lansat iniţial în anul 1990, show-ul a fost difuzat pentru prima dată în Franţa şi a fost preluat în scurt timp în întreaga lume, iar printre ţările care au difuzat acest format se numără Marea Britanie, Belgia, Danemarca, Germania, Olanda, Rusia, Spania şi Statele Unite ale Americii.

Anul acesta, Pro TV a pregătit pentru telespectatorii din România o grilă puternică de programe, care le oferă atât conţinut de calitate, ştiri obiective, dar şi divertisment de top! Fort Boyard este unul dintre cele mai urmărite emisiuni TV la nivel global, iar Pro TV va aduce în casele românilor show-ul pe care îl aşteptau, cu spirit 100% local.

În seriile din 1992—1993, personajul Sumo a avut multiple roluri: de la baterea gongului, la ordinul lui Patrice Laffont, implicarea în proba specială ”Cagoule” şi până la proba ”Sisyphe”. Un alt personaj memorabil a fost Profesorul ”dezintegrat” (désagrégé), care a dat o notă personală competiţiei din 1992 până în 1996. Stăpân în ”sala de calcule” a fortului, el punea la încercare concurenţii cu o probă de aritmetică. Părintele Fouras (Pere-Fouras), interpretat de Yann Le Gac, a fost de departe favoritul telespectatorilor, potrivit cronicilor www.fortboyard.net. Bătrânul înţelept stă de veghe în Vigie de sute de ani şi aşteaptă concurenţii pentru a-i pune la încercare cu o enigmă. Până în 2014, Fort Boyard a ajuns să aibă 21 de versiuni străine, difuzate în întreaga lume. În prezent, concursul Fort Boyard mai are reprezentaţii, în afară de ţara de origine, în Azerbaidjan, Canada, Maroc, Olanda şi Suedia, potrivit Agerpres.

Din 1993, în duelurile şi probele din seriile franceze au fost angrenate celebrităţi, între acestea numărându-se ciclistul Laurent Fignon, campionul la patinaj Brian Joubert, cântăreţul de R&B Leslie, Tony Parker, Eva Longoria şi mulţi alţii.


Citeşte şi: El e plini de muşchi, ea a cam exagerat cu mâncarea! Cum arată iubita lui Dorian Popa

Șocul trăit de un gălățean în Italia, când s-a întors la locuință. Era 2 noaptea: "Ea s-a întors zâmbind. Eu m-am speriat, m-am jenat"
GSP.RO
Șocul trăit de un gălățean în Italia, când s-a întors la locuință. Era 2 noaptea: "Ea s-a întors zâmbind. Eu m-am speriat, m-am jenat"
Urmărește-ne pe Google News
Comentează

Loghează-te în contul tău pentru a adăuga comentarii și a te alătura dialogului.

Despărțire surpriză în showbizul românesc: ‘Nu trebuia să aflați, dar sunt singur’
Playtech.ro
Despărțire surpriză în showbizul românesc: ‘Nu trebuia să aflați, dar sunt singur’
Viorel și Vulpița s-au despărțit. Ce mesaj a postat Viorel și ce se întâmplă cu cei doi copii: 'Eu sunt cu...'
Viva.ro
Viorel și Vulpița s-au despărțit. Ce mesaj a postat Viorel și ce se întâmplă cu cei doi copii: 'Eu sunt cu...'
Afacerea de succes pornită de Aura. După 10 ani în corporaţii s-a mutat la sat, unde şi-a schimbat radical viaţa: "Livrăm și în străinătate"
Observatornews.ro
Afacerea de succes pornită de Aura. După 10 ani în corporaţii s-a mutat la sat, unde şi-a schimbat radical viaţa: "Livrăm și în străinătate"
Aparatul care consumă cea mai multă energie. Mulți îl folosesc zilnic, dar nu realizează că le încarcă factura la curent
Știrileprotv.ro
Aparatul care consumă cea mai multă energie. Mulți îl folosesc zilnic, dar nu realizează că le încarcă factura la curent
Ce i-a făcut un doctor dentist soției sale. Un coleg a descoperit adevărul șocant, polițiștii l-au arestat imediat
FANATIK.RO
Ce i-a făcut un doctor dentist soției sale. Un coleg a descoperit adevărul șocant, polițiștii l-au arestat imediat
Tragedia care a lovit familia Becali. Victor nu-şi explică decesul suspect: "Da, a fost găsită moartă în piscină. Nu intra niciodată singură"
Orangesport.ro
Tragedia care a lovit familia Becali. Victor nu-şi explică decesul suspect: "Da, a fost găsită moartă în piscină. Nu intra niciodată singură"
'Am ajuns să mă gândesc la momentul sinuciderii'. Andreea Marin a dezvăluit cum a aflat că suferă de boala secolului
Unica.ro
'Am ajuns să mă gândesc la momentul sinuciderii'. Andreea Marin a dezvăluit cum a aflat că suferă de boala secolului
Horoscop 23 martie 2023. Taurii ar fi bine să înceapă ziua cu un exercițiu de răbdare, ca să poată face față provocărilor care vor veni
HOROSCOP
Horoscop 23 martie 2023. Taurii ar fi bine să înceapă ziua cu un exercițiu de răbdare, ca să poată face față provocărilor care vor veni
La ce semne trebuie să fii atentă, ca să afli dacă ai endometrioză
PUBLICITATE
La ce semne trebuie să fii atentă, ca să afli dacă ai endometrioză