MENIU CAUTĂ

Emisiuni noi la Prima TV

Distribuie

format original, ce s-a bucurat de un foarte mare succes pe plan international datorita sumelor importante de bani care puteau fi castigate, „Da sau Nu” va oferi posibilitatea participantilor de a castiga orice suma cuprinsa intre 1 leu si 1 miliard de lei. Andreea Raicu va reveni si ea cu o emisiune nou-nouta. Dupa „Totul pentru tine” si „Ce vor fetele”, vedeta Prima TV va va invata cum sa ramaneti „Mereu prieteni”.
Este o emisiune a prieteniei, cu vedete consacrate si oameni obisnuiti, care vor demonstra cat de importanta este prietenia pentru ei.
Tot din 5 septembrie, Prima TV va face cunostinta cu Madalina Burduja, care, de luni pana joi, intre orele 19.00 – 19.30, va fi gazda unui talk show intitulat „Oamenii vorbesc”, iar in fiecare seara de luni, de la ora 21.00, Cristina Topescu va modera „Versus”, un talk-show politic si social.
Din 23 octombrie, in fiecare duminica de la ora 21.00, Prima propune si un nou reality-show, „Supernanny”, o emisiune care ii va invata pe adulti cum sa-si aduca pe calea cea buna copiii recalcitranti.
Orice parinte care are probleme cu odrasla sa poate sa apeleze la Irina Petrea, o experimentata „dadaca”. Aceasta va locui timp de 10 zile cu familia „terorizata” de propriii copii, incercand astfel sa le dea o mana de ajutor parintilor.
Revin in grila si emisiunile consacrate, precum „Cronica Carcotasilor” (in fiecare miercuri, de la ora 20.00), „Schimb de mame”, „Tradati in dragoste”, cu Ernest, dar si „Politia in actiune” si serialul „Trasniti in NATO”.

Comentarii