De Dana Aramă,

Ilinca, pe numele său complet Ilinca Băcilă, şi Alex Florea au câştigat Finala Eurovision România. Cei doi vor reprezenta România la concursul care va avea lor în luna mai la Kiev.

Piesa „Yodel it!” a primit 10.377 de voturi de la public în timpul celor 60 de minute alocate televotingului la Selecţia Naţională Eurovision. Melodia, compusă de Mihai Alexandru, pe versurile textierei Alexandra Niculae, a fost desemnată să reprezinte România Eurovision Song Contest, exclusiv de telespectatori. Pe locul al doilea s-a clasat MIHAI cu piesa „I Wont Surrender”, care a obţinut 5.201 voturi, urmat de Instinct, cu „Petale”, melodie care a înregistrat 3.063 de voturi.

Eurovision 2017. Ilinca Băcilă: „Când eram mică eram afonă”

Ilinca Băcilă a acordat un interviu pentru monitorulcluj.ro, în care a vorbit despre trecutul său, dar și despre pasiunile pe care le are.

„Când eram mică, înainte să merg la şcoală eram afonă, total. Părinţii mei ambii sunt muzicieni şi le era un pic ruşine cu mine, fată de muzicieni şi nu aveam voce şi ureche muzicală. Au vrut să mă dea şcoala de muzică şi m-au dus; mama mea lucra acolo, era profesoară, lucra acolo şi trebuia să dau un test, de care eu nu am trecut, fiind afonă. Şi aia după ce am intrat la Şcoala de Muzică ‘pe pile, am început să-mi dezvolt vocea şi urechea muzicală… pentru că am început să fac pian şi teorie şi cor… Nu am avut talent de la început”, a povestit artista.

Paul Stănescu lovește telefonul reporterului! ”Sunt baron, da, baron local! Hai, mă, lasă-mă-n pace!”
Recomandări

Paul Stănescu lovește telefonul reporterului! ”Sunt baron, da, baron local! Hai, mă, lasă-mă-n pace!”

 

 „Ascult rock, ceea ce cânt nu coincide cu ce ascult, normal aşa e la toată lunea. Eu cânt o grămadă de stiluri pe care nu le ascult, nu mi-ar plăcea să le ascult”, a mai spus ea.

Tânăra a mărturisit că este o mare admiratoare a Christinei Aguilera. „Îmi place foarte mult, cum arată cum cântă, e deşteaptă, pot să zic că o idolatrizez, mi-a plăcut întotdeauna de ea. De la băieţi îmi place de Bruno Mars, cântă bine, arată bine, are tot ce trebuie. Cam astea lucrurile care îţi trebuie ca să te placă publicul, să arăţi bine, să ştii să te mişti şi să faci o grămadă de alte lucruri”, a mărturisit Ilinca.

“Mi-aș dori mult să plec în America. Știu că sună a clişeu, dar mi-ar plăcea să ajung pe Broadway. Peste cinci ani mă văd tot în domeniul muzical. În primul an de facultate aș vrea să merg cu work and travel în America și apoi, de ce nu, să merg pentru o perioadă mai lungă de timp dacă îmi place”, a mai spus clujeanca.

Un fost jucător de rugby, fosta lui soție și cei trei copii au murit într-un mod oribil. Bărbatul a plănuit totul
GSP.RO

Un fost jucător de rugby, fosta lui soție și cei trei copii au murit într-un mod oribil. Bărbatul a plănuit totul

Horoscop 20 februarie 2020. Peștii ar trebui sa evite cheltuielile
HOROSCOP

Horoscop 20 februarie 2020. Peștii ar trebui sa evite cheltuielile