Mergi direct la conținut »
EUROVISION 2019 | Ester Peony, sub 1% șanse să câștige concursul muzical. Ce țară este favorita caselor de pariuri
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > EUROVISION 2019 | Ester Peony, sub 1% șanse să câștige concursul muzical. Ce țară este favorita caselor de pariuri

EUROVISION 2019 | Ester Peony, sub 1% șanse să câștige concursul muzical. Ce țară este favorita caselor de pariuri

Ester Peony este cotată în continuare cu șanse extrem de mici să câștige Eurovision 2019, competiție muzicală care se desfășoară anul acesta la Tel Aviv, Israel. Astfel, potrivit datelor furnizate de casele de pariuri, românca are sub 1% șanse să triumfe în Israel. 

Potrivit Euronews, din cele 41 de țări participante anul acesta la Eurovision, favorită să câștige cooncursul muzical este Olanda, reprezentată de Duncan Laurence (25%). Olanda a câștigat ultima oară Eurovision în anul 1975.

A doua favorită, potrivit caselor de pariuri, este Rusia, reprezentă de Serghei Lazarev (12%).

România, reprezentată de Ester Peony, se află printre țările codașe, cu sub 1% șanse de a câștiga Eurovision. Despre piesa României, „On a Sunday”, Euronews scrie că „Peony spune cu clasă o poveste de dragoste tristă, iar publicul Eurovision ar putea să îi dea mai multe șanse decât casele de pariuri”.

Zilele trecute, Ester Peony, reprezentanta României la Eurovision 2019, a urcat pe scenă pentru cea de-a doua repetiție a concursului care se desfășoară la Tel Aviv, Israel. Ester a apărut la cea de-a doua repetiție de la Eurovision 2019 exact așa cum va fi pe scenă în seara concursului, cu ținuta completă și purtând la mănă machiajul care simbolizează mesajul piesei „On a Sunday”.

Ester Peony va urca pe scena Eurovision Song Contest pe 16 mai, în a doua semifinală a competiţiei, având numărul 6 de intrare în concurs. Alături de reprezentanta noastră, în a doua semifinală participă: Elveția, Suedia, Irlanda, Austria, Moldova, Letonia, Danemarca, Armenia, Albania, Azerbaidjan, Macedonia, Norvegia, Rusia, Olanda, Croația, Lituania, Malta.

Ester Peony reprezintă România la ESC 2019, cu piesa „On a Sunday”.

Prima semifinală Eurovision 2019 are loc în data de 14 mai, în timp ce finala concursului va avea loc în data de 18 mai.

Close
Închide
  Close