Mergi direct la conținut »
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > EUROVISION 2019 | Cum a surprins Ester Peony la a doua repetiție. România intră în concurs în a doua semifinală, pe 16 mai

EUROVISION 2019 | Cum a surprins Ester Peony la a doua repetiție. România intră în concurs în a doua semifinală, pe 16 mai

Ester Peony, reprezentanta României la Eurovision 2019, a urcat pe scenă pentru cea de-a doua repetiție a concursului care se desfășoară la Tel Aviv, Israel. 

De Dana Aramă,

Ester Peony a apărut la cea de-a doua repetiție de la Eurovision 2019 exact așa cum va fi pe scenă în seara concursului, cu ținuta completă și purtând la mănă machiajul care simbolizează mesajul piesei „On a Sunday”.

„Am urmărit cu atenţie înregistrarea de la prima sesiune de repetiţii, pentru a-mi îmbunătăţi apariţia scenică. Astăzi, am urcat pe scenă cu ţinuta completă, inclusiv accesoriile, aşa cum voi intra şi în concurs, pe 16 mai. Am adăugat şi machiajul pe mână şi accesoriile care aduc detaliul de culoare, creând un contrast important pentru a-mi pune personajul în valoare”, a declarat Ester Peony.

La casele de pariuri, România nu se numără printre favoriți, dar străinii care au ascultat reprezentația lui Ester Peony la repetiții au fost impresionați de calitățile vocale ale acesteia.

Ester Peony va urca pe scena Eurovision Song Contest pe 16 mai, în a doua semifinală a competiţiei, având numărul 6 de intrare în concurs. Alături de reprezentanta noastră, în a doua semifinală participă: Elveția, Suedia, Irlanda, Austria, Moldova, Letonia, Danemarca, Armenia, Albania, Azerbaidjan, Macedonia, Norvegia, Rusia, Olanda, Croația, Lituania, Malta.
Ester Peony reprezintă România la ESC 2019, cu piesa „On a Sunday”.

Șeful Consiliului județean Brasov, politicianul PNL Veștea, fotografie alături de interlopul urmărit internațional, care își arată mușchii
Recomandări

Șeful Consiliului județean Brasov, politicianul PNL Veștea, fotografie alături de interlopul urmărit internațional, care își arată mușchii

 

Prima semifinală Eurovision 2019 are loc în data de 14 mai, în timp ce finala concursului va avea loc în data de 18 mai.

Ester Peony, pe numele său real Ester Alexandra Creţu, este o cântăreaţă şi compozitoare de origine română.

În 2014, Ester s-a făcut remarcată în mediul online prin înregistrarea unor cover-uri în stil propriu, fapt care i-a adus aprecierea internauţilor și nu numai.

Un an mai târziu, a debutat pe radio şi TV cu piesa „Sub aripa ta” (feat. Vescan), care s-a bucurat de succes, clasându-se săptămâni la rând în topurile radiourilor şi posturilor TV de muzică din România.

În 2018 lansează primul EP, „Dig It”, unde Ester se numără printre principalii compozitori. Împreună cu Alexandru Şerbu şi Ioana Victoria Badea scrie „On a Sunday”, melodie cu care se înscrie în Selecţia Naţională Eurovision 2019. În prezent, Ester lucrează la primul ei album, care va fi lansat anul acesta.

Tolo: Cei în fața cărora mă înclin
Recomandări

Tolo: Cei în fața cărora mă înclin

 

Finala națională Eurovision 2019 a avut loc în data de 17 februarie, la Sala Palatului din Capitală. Concursul a fost câștigat de Ester Peony, care a interpretat melodia „On a Sunday”.  Artista a primit cele mai multe puncte de la juriu. După ce Ester  Peony a ieșit învingătoare în finala selecționale Eurovision, artista a stârnit vii comentarii legate de prestația ei.


Citește și:

Cum s-a văzut baia de mulțime de la Iași și cum a scăldat-o PSD în Moldova – FOTO & VIDEO

Close
Închide
  Close