În urmă cu aproape 4 ani, Eva Zaharescu a luat decizia de a pleca din România și a studia în Londra. A cunoscut oameni noi și și-a făcut prieteni în Anglia, țară ca a devenit pentru ea a doua casă. Andreea Berecleanu este mândră de fiica ei și o susține necondiționat, iar atunci când timpul îi permite merge să o viziteze.

Eva Zaharescu a intrat în direct, în emisiunea lui Teo Trandafir, prin Skype și a povestit despre viața pe care o are în Londra. Tânăra spune că a devenit mai responsabilă și s-a adaptat acolo.

„Sunt de 4 ani, dar dacă stau să mă gândesc prin câte am trecut cu pandemia, că am mai venit în țară… Deci vreo trei ani și jumătate.

Lumea este destul de călduroasă, chiar dacă pare că nu e așa. Toți vor să știe despre fiecare. Dacă ești deschis, este destul de ușor în Londra.

M-am adaptat aici. Îmi place să am grijă singură de lucrurile mele și să fiu responsabilă. Acasă e puțin mai ușor, dar mama e mândră de mine și de asta sunt foarte fericită”, a declarat Eva Zaharescu în direct, din Londra, la Kanal D, relatează Fanatik.

eva-zaharescu-si-andreea-berecleanu-2Icon photoVEZI GALERIA  FOTOPOZA 1 / 4

„Sunt deschisă să văd unde mă va duce viața”

Fiica Andreei Berecleanu nu știe dacă va veni în România de Paște, dar are și în Anglia prieteni cu care să își petreacă sărbătorile. Eva Zaharescu nu știe încă în ce domeniu își dorește să activeze, însă nu exclude să profeseze în domeniul pe care îl studiază în Londra.

„Vreau să iau în calcul și alte oportunități. Sunt deschisă să văd unde mă va duce viața. Cred că o să îmi găsesc un job poate și în alte țări, nu neapărat aici. Încă nu știu dacă mă întorc. În fiecare an, ne-am strâns românii care suntem aici. Am făcut fiecare câte un preparat și ne-am adunat la masă. Dacă nu mă întorc, probabil că anul ăsta vom face la fel”, a adăugat Eva Zaharescu.

Urmărește-ne pe Google News