MENIU CAUTĂ
02 Sep. 2018 23:21

Exatlon, Sezonul 2. Silvia Stroescu este primul concurent eliminat din concurs

Distribuie

Silvia Stroescu, campioană olimpică, mondială și europeană la gimnastică, este primul concurent eliminat din sezonul al doilea al Exatlon. Ea a fost învinsă în proba eliminatorie de colega sa de echipă, Lili Sandu.

Lili Sandu și Silvia Stroescu, din echipa Faimoșilor, s-au confruntat amândouă cu probleme medicale înainte de proba eliminatorie. Gimnasta a avut glezna umflată, în timp ce actrița a avut probleme la umăr.

Monica Roșu și Lili Sandu s-au despărțit cu lacrimi în ochi de Silvia, care părăsește Republica Dominicană după doar o săptămână. ”Îmi este foarte greu să mă despart de ele, dar știu că nu vor sta o veșnicie. Îmi doresc să stea cât mai mult și ne vom vedea când se vor întoarce în țară”, a fost mesajul Silviei pentru cele două prietene din echipa sa.

Vorbind despre ultima zi, gimnasta a spus că ”Piciorul mi-a dat de furcă. Am încercat să duc totul la capăt pentru că asta face un campion, strânge din dinți și merge mai departe. Din păcate nu am reușit astăzi”.

La final le-a transmis colegilor ei de echipă că le dorește să ajungă cât mai repede în casa cea mare în care locuiesc acum Războinicii.


Citește și: Româncă moartă în condiții misterioase în Republica Dominicană. Tânăra de 23 de ani a fost găsită în fața unui hotel. Ultimele imagini cu Andreea în viață


 

Citește mai multe despre lili sandu, silvia stroescu și “Exatlon” pe Libertatea.

Comentarii