MENIU CAUTĂ
14 Aug. 2018 16:37

Cine sunt primii concurenți de la Exatlon 2. Gimnasta Silvia Stroescu și luptătorul Mirel Drăgan intră în echipa Faimoșilor

Distribuie

S-a aflat cine sunt primii doi concurenți care vor participa în cel de-al doilea sezon al competiției Exatlon România, difuzată de postul de televiziune Kanal D.

Postul de televiziune Kanal D va difuza un nou sezon al emisiunii Exatlon România. Prima ediție a competiției care s-a desfășurat în Republica Dominicană a fost câștigată de Vladimir Drăghia, care a făcut parte din echipa Faimoșilor.
S-a aflat cine sunt primii concurenți din cel de-al doilea sezon al competiției Exatlon România. Potrivit kanald.ro, aceștia sunt Silvia Stroescu, una dintre cele mai cunoscute gimnaste din România, și Mirel Drăgan, multimplu campion la Kempo. Cei doi vor face parte din echipa Faimoșilor.


„Am urmărit primul sezon Exatlon și am remarcat că este o emisiune care promovează sportul și valorile sportive, motiv pentru care pornesc, cu bucurie, în această competiție. Consider că este o adevărată provocare, atât din punct de vedere al aptitudinilor, al pregătirii fizice, cât și din punct de vedere al confortului cotidian. Va trebui să îmi demonstrez mie însămi că mă pot adapta la condiții diferite de efort și de conviețuire. Îmi lipsesc foarte mult cantonamentele, antrenamentele și competiția în sine, lucruri pe care le voi retrăi, cu siguranță, la Exatlon”, a declarat Silvia Stroescu.


„Am mari așteptări de la mine, în cadrul acestei competiții extraordinare, și sper că eu să fiu câștigătorul Exatlon. Ambiția, rezistența și viteza vor fi atuurile mele. Am 26 de ani de când practic sport, așa că voi face față cu brio condițiilor din Republica Dominicană. Slăbesc câte 16 kg pentru un meci, atunci când mă pregătesc pentru acesta, așa că nu cred că îmi va fi foarte greu să mă adaptez acolo”, a declarat Mirel Drăgan.

FOTO: Facebook; kanald.ro


Citește și: INVESTIGAȚIE EXCLUSIVĂ. Miron Cozma, angajat fictiv de primarul Pandele. De un an și jumătate n-a trecut pe la serviciu!


 

Citește mai multe despre mirel dragan, silvia stroescu, echipa faimosilor și exatlon romania pe Libertatea.

Comentarii