Mergi direct la conținut »
EXCLUSIV/ La Alexandra Stan, poștașul sună de multe ori. Încă primește scrisori, pentru că așa le-a cerut fanilor
Monden Libertatea > Entertainment > Monden

EXCLUSIV/ La Alexandra Stan, poștașul sună de multe ori. Încă primește scrisori, pentru că așa le-a cerut fanilor

În 2017, pe când toată lumea este activă pe site-urile de socializare, Alexandra Stan încearcă să țină legătura cu admiratorii ei prin intermediul scrisorilor. Dat fiind faptul că s-a mutat din nou la Constanța, Alexandra Stan primește scrisori la poșta unde a deschis un punct de colectare.

De Denisa Macovei,

alexandra stan 1

Alexandra Stan nu este adepta discuțiilor doar pe site-urile de socializare, ci merge pe modelul ”old school”. Mai precis, vrea să țină contactul cu admiratorii ei prin intermediul scrisorilor. Fire boemă, Stan este de părere că legătura este mult mai puternică atunci când primește o scrisoare scrisă de mână de unul dintre fanii ei. Ideea cântăreței de a le oferi o adresă la oficiul poștal a fost pe placul admiratorilor, cu atât mai mult cu cât aceștia își doreau să-i trimită tot soiul de cadouri, de la jucării, colaje cu fotografii, până la lucruri făcute special pentru ea și nu aveau cum.

alexandra stan

Alexandra Stan primește scrisori la poștă

Alexandra se numără printre ultimii artiști din România care mai așteaptă scrisori prin poștă. Cântăreața susține că a apelat la această metodă după ce mai mulți fani i-au spus, la concerte, că în zonele în care ei locuiesc internetul nu are o acoperire atât de bună sau că nu dispun de calculatoare, dar că și-ar dori enorm să poată coresponda cu ea. Tânăra a promis că va face tot posibilul să le și răspundă la fiecare în parte.

Close
Închide
  Close