MENIU CAUTĂ
24 Iul. 2018 14:00

Alin Oprea va fi părăsit și de fiul său! Singur, atât de singur, din ce în ce mai singur…

Distribuie

Artistul a fost anunțat de către Adrian că va rămâne în Londra, acolo unde se află la studii și Melissa, fiica sa. Alin Oprea va fi părăsit și de fiul său, care a decis să-și încerce norocul în muzică tot în Anglia.

Artistul a fost înconjurat mereu de familie, care i-a fost un adevărat sprijin. Între timp, copiii săi au crescut și și-au luat zborul.

 

La mai bine de un an de când Mellisa, fata sa, a decis să studieze la Londra, și Adrian îi va călca pe urme.

După ce și-a luat examenul de bacalaureat cu o notă mare, peste nouă, Alin Oprea va fi părăsit și de fiul său. Acesta a fost admis la o facultate din Anglia. Adrian este foarte talentat și-și dorește să facă o carieră în domeniu, și să-și facă studiile acolo.

Solistul și-a sprijinit mereu ambii copii și i-a încurajat să facă ceea ce-și doresc, fără a se gândi la propria persoană. Gândul că va rămâne singur, atât de singur – vorba piesei care l-a făcut celebru –  nu-l sperie deloc, deși soția sa stă și ea mai mult la Londra, alături de fiică. Alin și Larisa sunt împreună de peste 20 de ani și niciodată nu au fost despărțiți. Cei doi mergeau împreună cam la toate concertele artistului. Și, potrivit celor declarate recent, au știut mereu cum să păstreze aprinsă flacăra pasiunii și să se iubească la fel ca la început.

Cam singur și-n… Talisman

La începutul acestui an, artistul era părăsit și de cel mai vechi membru al trupei sale, chitaristul Alberto Bolocan.

'La un moment dat drumurile se despart în viață. Am învățat multe în acesti ani, am căpătat experiență', declara chitaristul în urmă cu câteva luni.

Starea în sânul trupei este destul de tensionată în ultimii ani și din cauză că liderul formației, Alin Oprea, acceptă să cânte și fără trupeții săi, de multe ori pe la 'chermeze' și terase estivale pe litoral, fapt ce nu mai justifică existența 'trupei' Talisman.

Libertatea a aflat de ce nu au fost arestaţi fraţii suspectaţi că au ucis doi paznici la fabrica de ciment din Bucureşti

Urmareste cel mai nou VIDEO incarcat pe libertatea.ro
Maria Ciobanu e conștientă că i s-a degradat vocea. „Ăsta e cursul vieții”
Comentarii