MENIU CAUTĂ
23 Iul. 2018 11:00

EXCLUSIV/ Anca Pandrea e monitorizată de vecini și de prietenele ei. ”S-au speriat de când am leșinat în casă”

Distribuie

Actrița Anca Pandrea a fost găsită inconștientă, în urmă cu câteva săptămâni, în propria-i casă. De atunci, Anca Pandrea este monitorizată permanent de vecina sa, care o sună și o vizitează aproape zilnic, dar și de prietenele ei.

Găsită inconștientă și plină de sânge, în casa sa, în urmă cu câteva săptămâni, Anca Pandrea și-a speriat foarte tare prietenele.

Anca Pandrea, primele declarații după ce a ajuns de urgență la spital.

Atunci, cea care a descoperit-o și a chemat salvarea a fost vecina sa, alertată de faptul că cei doi câini ai atriței ieșiseră singuri din curte.

Noroc că am lăsat poarta deschisă. Vecina a văzut câinii fără mine. Am leșinat în casă. M-a găsit plină de sânge, cu capul spart. Am căzut pe spate. Nu am simțit nimic. Știu că mă îmbrăcasem în pijama. Nu-mi mai amintesc nimic. Am auzit doar vocea Cătălinei. I-am zis prietenei mele să nu mă lase. Nu am știut că a venit și salvarea, și poliția. Mi s-a întâmplat ceva asemănător și acum 10 ani. Atunci, m-a ridicat Iura. Aveam tensiunea foarte mică”, a povestit Anca Pandrea, pentru Libertatea.

După ce și-a petrecut apoi patru zile la Terapie Intensivă, actrița a fost externată și s-a întors acasă. De atunci, Anca Pandrea este monitorizată permanent de vecina sa. Aceasta o sună zilnic și o vizitează, pentru a se interesa de starea ei de sănătate.

Prietenele mele mă sună zilnic. Dacă nu răspund, insist până mă aud la telefon. S-au speriat de când am leșinat în casă”, a declarat aceasta.

Mănâncă în prezența prietenelor

Anca Pandrea, care în prezent e dependentă de inhalator, nu se hrănește bine. Actrița a spus că de mult ori sunt zile în care uită să mănânce, tocmai pentru că, singură fiind, nu prea-i arde. De câteva zile, însă, amicele sale au grijă ca actrița să mănânce.

Fac mâncare și mi se strică în frigider. Trebuie să mă forțez să mănânc. Dacă vin prietenele mele pe la mine, e altceva”a adăugat aceasta.


CITEȘTE ȘI:

Detalii neștiute din viața lui Ilie Micolov. A fost economist, jucător de hochei și nu mai avea buletin

Citește mai multe despre Spital și Tratament pe Libertatea.

Comentarii