MENIU CAUTĂ
, de Ana Maria Păsat

EXCLUSIV/ Anca Pandrea s-a externat, dar n-a aflat de ce a leșinat. ”Poate pentru că mănânc o dată la două zile”

Distribuie

Anca Pandrea s-a externat zilele trecute, după ce a fost găsită inconștientă, în propria-i casă. Actrița nu știe nici acum care a fost cauza leșinului.

După cinci zile petrecute în spital, Anca Pandrea s-a externat zilele trecute, fără a ști însă care a fost cauza principală a leșinului.

Ea a fost găsită inconștientă în casă, de o vecină alarmată de faptul că cei doi câini ai actriței ieșiseră singuri din curte. Văduva lui Iurie Darie s-a întors acasă, urmând să mai facă un set complet de analize.

Pe fișă, la externare, mi-au scris lovire accidentală. O să mai fac niște analize și o să-mi continui tratametul pe care-l fac pentru inimă și plămâni. Acum sunt acasă, mă simt bine”, a declarat actrița pentru Libertatea.

Aceasta va trebui însă să țină cont de indicațiile medicilor.

Nu am voie să fac efort, să car greutăți”, a adăugat aceasta.

Totodată, Anca Pandrea este dependentă de inhalator.

Trebuie să-l folosesc de trei ori, dimineața, la prânz și seara”, a mai spus actrița.

Nu mai consumă pâine

Anca Pandrea nu a ascuns faptul că are un obicei nu tocmai ok, de a nu se hrăni cum trebuie. Actrița a povestit că de mult ori sunt zile în care uită să mănânce.

Fiind singură, nu prea-mi arde să mănânc. Fac mâncare și mi se strică în frigider. Știu că nu e ok și este foarte posibil ca și acesta să fi fost unul dintre motivele pentru care am leșinat. Trebuie să mă forțez să mănânc”, a adăugat aceasta.

Actrița a mai spus că nu mai mănâncă pâine de câțiva ani.

CITEȘTE ȘI:

Distincție bisericească pentru fosta Miss România. Daniela Nane a primit Crucea Râmnicului pentru că e aproape de ”cele sfinte”

Citește mai multe despre regim alimentar pe Libertatea.

Comentarii