De Petre Dobrescu,

daiana anghel logodnic 1

Fostul logodnic al Daianei Anghel, Traian Tămagă a trecut printr-un divorț și două despărțiri cu scandal până să ajungă să-și întemeieze familia mult visată. În urmă cu trei ani, toată presa vuia de scandalul dintre Tămagă și Cristina Prodănel, fiica omului de afaceri Cristi Prodănel, produs cu doar două săptămâni înainte de nunta programată pe Coasta de Azur. Pe motiv că auzise că-l înșelase, Tămagă a mers în apartamentul tinerei și a amenințat-o că îi va da foc în rochia de mireasă. După acest incident fiul fostului prefect de Argeș s-a ales cu denumirea „incendiatorul”, denumire care nu a deranjat-o deloc pe Daiana Anghel, cu care s-a cuplat la un an de la despărțirea de Cristina.

daiana anghel logodnic 2

Chitit să se însoare, la nici trei luni de când formaseră un cuplu, bărbatul a cerut-o de nevastă pe fosta prezentatoare, cea din urmă declarând că abia așteaptă să-i dăruiască un copil. Repetând parcă scenariul cu prima logodnică, cu o lună înainte de nuntă, Tămagă se desparte de Daiana Anghel, acuzând-o și pe aceasta de infidelitate. Dacă la momentul respectiv vina a căzut pe Daiana, cum că ar fi distrus o căsnicie pentru o aventură cu Ciprian Marica,  adevărul a ieșit la iveală abia după ce Traian a apărut la brațul unei alte femei, care culmea, era însărcinată cu el. După două nunți anulate pe ultima sută de metri, anul trecut, Traian a reușit într-un final să se însoare, iar la scurt timp, a devenit și tată.

O directoare cu diplomă falsă de ASE lucrează de peste 10 ani la spitalele Primăriei Capitalei!
Recomandări

O directoare cu diplomă falsă de ASE lucrează de peste 10 ani la spitalele Primăriei Capitalei!

daiana anghel logodnic 3

Daiana Anghel nu mai vrea să audă de el

Deși susține că nu este o fire ranchiunoasă, Daiana Anghel nu mai vrea să audă de fostul ei logodnic. În momentul în care a auzit că Traian va deveni tată, fosta vedeta TV le-a spus prietenelor că nu înțelege de ce Tămagă a încercat să-i strice imaginea și a împrăștiat bârfe prin oraș cum că ea l-ar fi înșelat cu Ciprian Marica, iar în tot acest timp el era cel care „punea coarne” și o lăsa însărcinată pe actuala lui soție, Georgia.

CITEȘTE ȘI:

EXCLUSIV/ Nu mai vrea să audă de TV. O știristă a descoperit rețeta banilor în spatele camerei de luat vederi

 

 

Lovitura dura pentru Daniel Dobre, antrenorul alături de care Simona a câștigat turneul de la Wimbledon
GSP.RO

Lovitura dura pentru Daniel Dobre, antrenorul alături de care Simona a câștigat turneul de la Wimbledon

Horoscop 13 noiembrie 2019. Risc de neînțelegeri pentru Tauri
HOROSCOP

Horoscop 13 noiembrie 2019. Risc de neînțelegeri pentru Tauri