MENIU CAUTĂ
06 Sep. 2018 21:00 , de Denisa Macovei

EXCLUSIV/ Cântărețul britanic James Blunt are bonă din România!

Distribuie

Chiar dacă a stat doar câteva ore în România, fiind prins și cu alte proiecte, James Blunt are o legătură strânsă cu țara noastră. Celebrul artist apelează de câțiva ani la serviciile unei românce, în grija căreia îl lasă pe fiul său.

James Blunt are o legătură strânsă cu România

Aflat pentru a doua oară în România, James Blunt a susținut un recital de excepție pe scena Cerbului de Aur din Piața Sfatului, însă nu a avut timp prea mult la dispoziție, așa că nu a putut vizita Brașovul. Totuși, celebrul artist nu este deloc străin de frumusețile țării noastre, căci bona care locuiește în casa artistului din Londra este de origine română și cu siguranță îi povestește de fiecare dată despre cele mai frumoase obiective turistice de la noi! De câțiva ani, românca are grijă de fiul în vârstă de 2 ani al lui Blunt și al Sofiei Wellesley, soția cântărețului.

James Blunt are o legătură strânsă cu România prin prisma bonei fiului său 

James Blunt, pe numele său real James Hillier Blount, este un cântăreț și un compozitor renumit. Deși piesele lui se află pe buzelele tuturor, artistul, acum în vârstă de 44 de ani, nu a visat dintotdeauna să devină cântăreț. Mai întâi, a urmat cursuri de inginerie aerospațială și sociologie la Universitatea din Bristol, apoi, cursuri de pregătire militară la Academia Militară Sandhurst. Blunt a fost ofițer în cadrul regimentului de cavalerie Life Guard al Armatei Britanice, ajungând până la gradul de căpitan. Abia în urmă cu 14 ani și-a făcut curaj și a lansat primul său album muzical, cunoscând astfel succesul.

James Blunt are o legătură strânsă cu România

FOTO: Dumitru Angelescu


S-a întors în țară în primul lui concediu, dar a murit înecat, sub ochii părinților. Mesajul sfâșietor transmis de sora lui pe Facebook 

Citește mai multe despre james blunt, bona, Cerbul de Aur și Romania pe Libertatea.

Comentarii