MENIU CAUTĂ
15 Feb. 2016 23:30 , de Petre Dobrescu

EXCLUSIV/ Cel mai îndrăzneț proiect de după comă. Cotabiță mai vrea un copil!

Distribuie

Recent, Gabriel Cotabiță și-a șocat prietenii cu o dezvăluire pe care nu se gândeau că ar mai putea să o audă din gura lui!

A aruncat bomba în urmă cu o lună, atunci când a anunțat că s-a logodit imediat ce a ieșit din comă, iar apoi a cerut-o de soție pe Alina, actuala sa iubită, care-i este alături de mai bine de trei ani. Gabriel Cotabiță, altădată un burlac convins, șochează acum din nou. Artistul care este deja bunic, întrucât una dintre cele trei fiice ale sale are un băiețel, ia în calcul să devină tată din nou, la 60 de ani! 'Dacă Domnul a vrut ca eu să mai rămân aici, pe Pământ, și va vrea să mai am un copil, de ce nu? Facă-se voia Domnului', le-a spus Cotabiță prietenilor care au rămas realmente surprinși de schimbarea de atitudine a acestuia. În ceea ce privește nunta, artistul nu a stabilit încă data.

2-gabriel-cotabita.jpg

Nunta ar putea fi… mâine

'Va fi, probabil, la vară. Sau poate chiar mâine, cine știe… Înainte să intru în comă, fetele mi-au adus cadou un papirus pe care scria <>', a mai povestit viitorul mire, mai în glumă, mai în serios. În ceea ce o privește pe Alina, femeia care l-a făcut pe Cotabiță să vadă viața cu alți ochi, și care i-a fost alături în cele mai grele momente, aceasta este de profesie jurist și se înțelege foarte bine cu cele trei fiice ale viitorului său soț.

Citește mai multe despre Gabriel Cotabiță pe Libertatea.

Comentarii