MENIU CAUTĂ

EXCLUSIV/ Daniela Crudu este dependentă de operațiile estetice. Apelează lunar la esteticieni, iar medicii nu mai știu ce să-i facă

Distribuie

Daniela Crudu a ajuns în stadiul de a nu mai fi recunoscută nici măcar de persoanele apropiate. Asistenta „păcătoasă” și-a făcut atâtea modificări la nivelul feței, încât și-a pierdut complet din trăsăturile naturale. Daniela Crudu este dependentă de operațiile estetice și nu lasă să treacă nici măcar o lună între intervenții.

În ultima vreme, Daniela Crudu a devenit unul dintre cei mai fideli clienți ai cabinetelor estetice. Chiar dacă în momentul în care a devenit celebră, bruneta avea la activ o intervenție la nivelul sânilor, mulți o apreciau pentru naturalețea ei, atât din punct de vedere al aspectului fizic, cât și pentru atitudinea ei. Se pare, însă, că asistenta Tv și-a dorit nu doar să intre în categoria femeilor „din plastic”, dar a ajuns să exagereze.

Cât a primit Daniela Crudu pentru o partidă de amor. Bruneta face dezvăluiri din intimitate

Conform surselor noastre, Cruduța este dependentă de intervențiile estetice și a ajuns să le ceară medicilor să intervină pe anumite părți ale corpului care nu au nici cea mai mică nevoie. Toată această obsesie a survenit ca o reacție a criticilor dobândite în perioada în care luase mai multe kilograme în plus. Așa că, în ultimul an, Daniela s-a operat la nas, gușă și bărbie. În plus, are grijă să-și injecteze periodic buzele cu acid hialuronic.

Daniela Crudu este dependentă de operațiile estetice, iar medicii au ajuns să o refuze

Pe lângă intervențiile care i-au schimbat complet fizionomia feței, Daniela merge periodic la medicul estetician pentru a-și menține volumul buzelor și pentru a-și contura pomeții. Mai mult, deși nu a împlinit 28 de ani, bruneta merge și își face constant tratamente de rejuvenare a pielii și pentru cearcănele și pungile de sub ochi. Conform surselor noastre, Cruduța le-ar fi cerut medicilor pe care îi frecventează să-i îndepărteze și ultima fărâmă de grăsime de pe abdomen și coaste, însă a fost imediat refuzată, pe motiv că nu are nevoie și că dacă dorește un corp mai tonifiat să între mai des în sala de antrenamente.

Citește mai multe despre Operatii estetice și transformare pe Libertatea.

Comentarii