Mergi direct la conținut »
EXCLUSIV / Denisa de la Bambi a ajuns pe mâna fostului soț! Din nou la bine și la greu!
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > EXCLUSIV / Denisa de la Bambi a ajuns pe mâna fostului soț! Din nou la bine și la greu!

EXCLUSIV / Denisa de la Bambi a ajuns pe mâna fostului soț! Din nou la bine și la greu!

La aproape doi ani de la divorț, Denisa de la Bambi este în tatonări cu pilotul Cătălin Cazacu, de care pare atrasă, dar, în același timp, nu a întrerupt legătura cu fostul ei soț. Mai exact, cântăreața își rezolvă problemele de sănătate la clinica bărbatului de care s-a despărțit.

De Andreea Archip,

Denisa susține că a rămas în relații bune cu fostul ei partener de viață și, drept dovadă, trece destul de des pragul clinicii deținute de medicul Cornel Brotac. Mariajul celor doi a ajuns în impas și din cauza meseriei Denisei, care era incompatibilă cu doleanțele doctorului. “Nu-i plăcea ceea ce fac eu, tot ce presupune meseria mea, de la nopți pe care le petreci în studio, până la expunere mediatică, până la weekenduri sau sărbători în care noi trebuie să fim pe scenă. Dacă nu aș avea meseria asta, aș fi femeia ideală pentru el”, ne-a povestit artista.

14-DENISA-BAMBI-02.jpg

Deși au ales să meargă pe drumuri diferite, cântăreața a ales să apeleze în continuare la serviciile medicale de care beneficia și în timpul mariajului.

“Chiar recent am fost la el la clinică, pentru că am ceva probleme cu coloana. Am fost la o doctoriță. Trebuie să încep un program de recuperare: de fizioterapie, de kinetoterapie, dar deocamdată nu îmi permite timpul, am zis că din toamnă o să-l fac. Am probleme în zona lombară și o ușoară scolioză, am o poziție greșită, cred că din cauza asta. Acolo am și medicul de familie, merg și îmi fac și analizele, acolo sunt cu actele, nu am cum să mă duc în altă parte. Apelez pentru că îi cunosc pe oamenii care lucrează acolo, am încredere în ei, e normal să merg într-un loc unde știu că eu ca și pacientă voi fi tratată cum trebuie”, a declarat, pentru Libertatea, Denisa Tănase.

FOTO: Dumitru Angelescu

Close
Închide
  Close